Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Saltdal Helsesenter
Lite tillitsvekkende
Lege: Elisabeth Jenssen Øines SkrevetVirker veldig utrygg og uengasjert. Roter med begreper, og må spørre mer erfarne leger om råd for veldig enkle ting. Dårlig på mellommenneskelig kommunikasjon og svært lite tillitsvekkende.
Byttet til en mer erfaren fastlege, og fikk umiddelbart riktig hjelp til somatiske problemer.
Enestående
Lege: Linn Therese Kristoffersen Jensen SkrevetHar tatt meg med mine somatiske og psykiske utfordringer på alvor. Er ydmyk nok til å be andre til råds når hennes kunnskap ikke strekker til.
Linn holder til gullmedalje.
Beste legen!!
Lege: Bjørn Idar Setseng SkrevetSvært faglig dyktig, tar deg på alvor, flink til å lese mellom linjene. Svært effektiv, man får rask time og raskt svar. Behandler mye selv. Svært dyktig i akuttmedisin, heldigvis hadde han legevakt da jeg ble alvorlig syk. Fikk akuttbehandling før ambulansen kom. Kommer aldri til å skifte lege!!!
Fornøyd
Lege: Sherehan Shaban Maty Atya SkrevetVeldig fornøyd med Sherehan, brukt henne lite men har virkelig blitt tatt seriøst de gangene det var nødvendig. Ringer andre instanser ved behov, tydelig og dyktig lege.
Trygg og dyktig lege
Lege: Bjørn Idar Setseng SkrevetDette er den beste fastlegen jeg har hatt. Jeg føler meg ivaretatt og at jeg blir tatt på alvor. Han er rolig, lett å prate med og lytter til pasienten. Tar seg god tid til å forklare og er faglig dyktig.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?