Logo for Mysen legesenter AS

Mysen legesenter AS

Logo for Mysen legesenter AS

Om

Mysen legesenter ligger sentralt i Mysen og tilbyr moderne allmennlegetjenester i en trygg og imøtekommende atmosfære. Senteret har 6 fastleger og leger i spesialisering, samt et erfarent team av helsesekretærer som jobber for å gi pasientene god oppfølging og tilgjengelig helsehjelp.

Pasienter kan enkelt bestille time, fornye resepter og starte e-konsultasjon digitalt via Helsenorge. Legesenteret har også fokus på moderne løsninger, blant annet med bruk av kunstig intelligens for mer effektiv journalføring.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nå kapasitet til nye pasienter på sin liste:

Dr. Parveen Chopra

Velkommen til Mysen legesenter – et sted der du kan føle deg trygg på at helsen din blir godt ivaretatt.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Mysen legesenter AS

Beste indiske legen jeg har gått til

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Han er også den eneste indiske legen jeg har gått til, men jeg synes det har vært bra med en lege som er opptatt av klassisk indisk medisin, yoga og buddhistisk mindfulness.

Flink lege

Lege: Abdul-Razzak Naser Hussain Skrevet

Hussain er en veldig flink lege som er en god lytter og lar deg forklare i stede for å overkjøre deg, han er også ikke redd for å prøve ting selv i stede for å dytte deg videre over til lange vente tider i spesialisthelsetjenesten

Veldig fornøyd!

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Både jeg og samboer og våre to barn har brukt Chopra i flere år. Vi er så fornøyde med han! Kunne ikke fått en bedre lege! Flink med barna våre og. Min sønn på fire nekter å gå til andre enn han.

dyktig

Lege: Parveen Chopra Skrevet

veldig dyktig lege, han er tydelig erfaren og tar deg på alvor. mange andre leger gjør ikke jobben sin skikkelig, så det er dint å møte på leger som gjør det. kommer nok tilbake til ham neste gang jeg har et problem. Han var ikke så morsom da men man drar jo ikke til legen for å ha det gøy.

Flink med barn

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Ikke fastlegen min, men stillte opp for min sønn som hadde fått et glass skår i foten. Tydelig kirurgisk erfaring samtidig veldig flink til å berolige barn. Stødig, trygg og profesjonell Tydelig at han tar jobben sin alvorlig og liker seg med pasienter, spesielt barn