Logo for Mysen legesenter AS

Mysen legesenter AS

Logo for Mysen legesenter AS

Om

Mysen legesenter ligger sentralt i Mysen og tilbyr moderne allmennlegetjenester i en trygg og imøtekommende atmosfære. Senteret har 6 fastleger og leger i spesialisering, samt et erfarent team av helsesekretærer som jobber for å gi pasientene god oppfølging og tilgjengelig helsehjelp.

Pasienter kan enkelt bestille time, fornye resepter og starte e-konsultasjon digitalt via Helsenorge. Legesenteret har også fokus på moderne løsninger, blant annet med bruk av kunstig intelligens for mer effektiv journalføring.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nå kapasitet til nye pasienter på sin liste:

Dr. Parveen Chopra

Velkommen til Mysen legesenter – et sted der du kan føle deg trygg på at helsen din blir godt ivaretatt.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Mysen legesenter AS

Tar deg på alvor

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Denne mannen er veldig flink til å lytte, og tar deg på alvor. Han vifter ikke problemene dine vekk og gir deg en resept på antibiotika selv om han ikke vet hva som er galt.

Anbefales, selv om listene hans er ganske fulle er det verdt et forsøk!

Kommer aldri til å bytte!

Lege: Bente Fredriksen Løken Skrevet

Flott lege som tar deg på alvor og sender deg videre om det er nødvendig. Lett å snakke med, du føler deg i trygge hender!

Topp lege

Lege: Abdul-Razzak Naser Hussain Skrevet

Tar god hensyn til pasientene sine, han lytter aktivt og prøver altid å hjelpe og man ser RESULTAT.

Systematisk oppfølging; han hjelper deg helt til du finner hva som er feil og gi deg den behandlingen som passer perfekt.

Han er den første legen som virkelig hjalp meg med å få kontroll på blodsukkeret og kanskje t.o.m SPART noen år av mitt LIV.

Alt it alt jeg har full TILLIT til den legen

Nøye.

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Flik, nøye, hyggelig, omsorgs full, hjertelig, god med de aller minste :)
Lege senteret ink de som tar prøver er dyktige. Kan bestille, bytte time og avbestille elektronisk. Jeg og min fam på 5 har brukt han/dem lenge!!! :)

En engasjert lege

Lege: Parveen Chopra Skrevet

Han ser deg i øynene, tar seg tid til å lytte til deg og prate med deg før han starter å skrive. Mange leger sitter med ansiktet "inn i dataen", men ikke denne mannen. Han er også grundig og engasjert.