Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bindal Legekontor
Kjempeflott lege.
Lege: Randi Beate Sjøvoll SkrevetVeldig fornøyd med å ha Randi til fastlege. Har dessverre hatt mye bruk for henne siste året og da er det godt å bli møtt med forståelse og god hjelp. Alltid blid og hjelpsom, lytter til det man har å si. Absolutt en fastlege jeg kan anbefale på det varmeste.
Ett unikum og en diamant!
Lege: Stian Holmvik SkrevetHatt Stian som fastlege fra jeg var 17 år. Med opphold på 3 år gr. flytting, så fikk jeg han tilbake igjen, heldigvis!
Lytter, forstår, utreder, undersøker, henviser, ja, du føler deg 110% trygg og hørt inne hos han.
En mann som virkelig lever for det han jobber med, og viser stor entusiasme og engasjement til yrket sitt!
Ord blir fattige i beskrivelsen av denne legen. Det er bare positivt å si.
Mistenksom og tilbakeholdene
Lege: Randi Beate Sjøvoll SkrevetJeg går sjelden til lege. Når jeg komme til henne opplever jeg at hun er mistenksom, og at hun ikke helt tror på det jeg forteller henne. Restriktiv i forhold til resepter og sykemelding. Jeg opplever at hun tror jeg har til hensikt å "jukse" til meg sykemleding, og at jeg har til hensikt å missbruke medikamenter. Dette til tross for at det er mange år siden sist jeg har blitt sykemeldt, eller bedt om resept på et medikament.
Den beste legen jeg har gått til
Lege: Randi Beate Sjøvoll SkrevetRandi er den beste legen jeg har hatt. Man blir alltid tatt på alvor, og hun er veldig flink på å følge opp. Hun er alltid imøtekommende og gir et inntrykk av at hun virkelig bryr seg og alltid prøver å finne den beste løsningen. Alltid blid og meget lett å snakke med! Det er litt lang ventetid, men den er meget overkommelig. Dette må man uansett forvente hos en så dyktig lege som dette.
unik, udeffinerbar
Lege: Stian Holmvik SkrevetDen ENESTE på en lang tidsperiode(fra 2005-) som SER, HØRER/LYTTER og viser MEDMENNESKELIGHET, samt ALDRI svarer uten å vite! hjelpe r pasienten(meg) med mine kamper til å overvinne sin depresjon og angst for å få tilbake følelsen av selvrespekt og glede i dagliglivet.
"Mistet" han, men "vant" meg ham tilbake, med 2års finkjemming/leting av ledige plasser hos han som fastlege
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?