Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jessheimlegene AS
Dyktig og snill
Lege: Thuc Kim Than Skrevetkjempe fornøyd med riktig diagnose og riktig behandling, han er veldig snill og omsorgsfull, tusen takk.
Enorm ventetid på time
Lege: Bård Magne Nordheim Kvam SkrevetBestilte legetime 11.september. Fikk time 14.10. Dette er ikke tilfredsstillende. Å vente 33 dager er altfor lenge.
Fantastisk lege!
Lege: Varun Kumar Sharma SkrevetDa jeg ble syk i fjor tok legen meg virkelig på alvor. Ting jeg selv ikke trodde var så alvorlig viste seg å være nettopp det. Han henviste meg raskt videre og takket være han, fikk jeg den hjelpen jeg trengte. Han er lyttende, og dyktig. Flink til å undersøke, og er det noe han ikke er helt sikker på, er listen hans lav for å ringe etter ekspertise. Har aldri opplevd at han har dårlig tid.
Tiden på venterommet kan være lang, men det er nettopp fordi han tar seg god tid på hver pasient, noe jeg syns er bedre enn en stressende lege som ikke har tid fordi han må passe klokka! Anbefaler han på det sterkeste!
Viser ikke interese eller har ikke kunskap
Lege: Sukhminder Kaur SkrevetHun må vise mer interesse for pasienten så vel som hvordan hjelpe noen med en komplisert sak som min.
Jeg la ikke merke til at hun er opptatt av å tilrettlegge situasjonen til pasienten. Ingen råd eller veiledning, blindt følge prosedyren uten medfølelse mot pasient.
I alle fall var jeg ikke fornøyd med henne så bytta jeg fastlege etter par måneder. Anbefaler ikke !
Dårlig pasientbehandling
Lege: Sukhminder Kaur SkrevetHun behandler pasienten svært dårlig. Verken viser hun tegn på interesse i det jeg sier eller er snill. Anbefaler ikke denne fastlegen.