Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved GMS Legekontoret
Seriøs, grundig og forståelsesfull
Lege: Maria Vøyvik SkrevetHar denne legen som min fastlege og kunne ikke vært mer fornøyd. Hun fremstår svært kompetent, forståelsesfull og interessert i pasientens historie/problem. Gir tilbakemedlinger som avtalt og råd/veiledning videre dersom dette trengs.
Super lege.
Lege: Kishananth Velauthapillai SkrevetHar vært hos Kishan to ganger nå og er en fornøyd pasient. Han bryr seg om deg, hører på deg og veileder. En super lege. Han snakker også veldig godt norsk så ingen språkproblemer som kan lage misforståelser/tull her.
Virker lite engasjert og totalt uinteressert!
Lege: Hallvard Emorsten SkrevetOpplever han som veldig stille, lite engasjert og totalt uinterresert!
Følger ikke opp de ting som blir tatt opp og ser mest i PCen!
Får en følelse av at han er mest intr. i at jeg skal bli ferdig!
En av de dårligste legene jeg har hatt ihvertfall og bytter han ut som fastlege nå.
Meget bra lege og menneske
Lege: Konrad Martin Jamrozy SkrevetTar seg tid til å høre etter hva jeg sier, behagelig, rolig og tillitsfull personlighet. Har fulgt opp de sakene jeg har tatt opp. Gjør sitt beste for meg.
Beste legen jeg har hatt det kortlange livet mitt!
Lege: Konrad Martin Jamrozy SkrevetHan er imøtekommende, lytter, setter i gang utredning umiddelbart! Stresser ikke med å bli ferdig, kjempedyktig og har virkelig hjulpet meg masse! All ære til han!
Anbefalles på det sterkeste! Også synes jeg det er koselig at han smiler og ler og får meg til å gjøre det samme:-)