Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risør Legesenter
Super lege!
Lege: Lars Kjørholt SkrevetHyggelig og imøtekommende. Faglig dyktig! Tar pasient på alvor. Henviser videre når han skal. Fikk time raskt og enkelt. Alt i alt strålende fornøyd!
Den som bryr seg.
Lege: Rune Aasbø Lystad SkrevetLege som er forståelses full, kompetent, har innsikt og tålmodighet. Jeg er heldig å ha ham som min fastlege.
Dyktig og interessert i pasienten
Lege: Lars Kjørholt SkrevetMin opplevelse er at han er faglig dyktig som lege og at han bryr seg om meg som pasient. Jeg er ikke veldig ofte til lege, men er blitt tatt på alvor når jeg har hatt behov for det.
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Anne Margrethe Nødtvedt Sletten SkrevetJeg er ikke så glad i gå til legen, så når jeg først manner meg opp til å gå, har det gjerne hopet seg opp litt ting jeg skal ta opp/gjøre. Dette var tilfellet da jeg gikk hit, men følte jeg ble tatt seriøst og godt vare på. Legen tok seg god tid og tok en ting om gangen.
STOR forskjell til hva jeg har opplevd tidligere hos andre leger. Kan trygt anbefale denne legen videre til andre. Trist for at jeg må bytte fastlege pga flytting.
Virker som en meget oppegående lege
Lege: Anne Margrethe Nødtvedt Sletten SkrevetTar ting på alvor og det er det ikke alle fastleger som gjør meget viktig
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?