Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Empatisk, faglig dyktig, fornuftig og effektiv.

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Når man først får time er hun en veldig dyktig lege. Jeg har tillit til svarene hennes, hun er sosialt intelligent og det virker som hun "tenker sjæl" og ikke bare følger skjemaer. Jeg er så fornøyd med henne at jeg inntil videre godtar et ellers veldig dårlig styrt legekontor med en administrasjon (i alle fall noen av de) som virker lei av pasienter. Det første som møter deg er sure meldinger på glassrutene, og en dame som overser deg i det lengste før hun tilsynelatende motvillig åpner luken. Denne uken har hele legekontoret plutselig stengt fordi alle skal på kurs. Uten å legge inn melding på svareren sin. Det virker også som Sissel har litt for mange pasienter. Både generelt og i løpet av en dag. Det tar lang tid både å få time, og å vente på venteværelset.

Ikke imponert!

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Setter aldri av tid nok, dårlig til å lytte, dårlig menneskekjenner

Hele tida forseinka

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Heletida forsinka, bruker veldig litt med pasiente. Dårlig kommunikasjon

Ikke bra

Lege: Anders Bye Skrevet

Jeg byttet fastlege til Anders Bye. Mitt første besøk hos ham var i anledning ny resept på medisiner i etterkant av to mindre hjerneblødninger i 2005, i tillegg til en nødvendig henvisningtil fysioterapeut i forbindelse med begynnende artrose i hoftene.
Da jeg skulle hente medisinene mine på apoteket, var en av de ikke tilgjengelige på de fire apotekene jeg besøkte.
Som et par andre har skrevet, oppfatter jeg at han er mer interessert i PC'en enn å prate med meg om mine plager.
Og til slutt, jeg hadde min første time hos ham kl. 08.30, han var ikke ledig før kl. 08.50 - irriterende.

Dyktig, smart lege

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Hun er en voksen og erfaren lege, som virker trygg og sikker på det faglige. Hun har nok jobbet mange år og vært borti det meste. Tror nok hun er trygg nok til å hevde sine meninger, så gjetter at noen pasienter kan bli misfornøyd av den grunn.

Litt ovverrasket over at noen klager over at hun tar seg lite tid - når jeg har vært der, har hun ofte blitt sittende med pasienten før meg godt over de tilmålte minuttene, men har tatt seg god tid til meg likevel når det har vært nødvendig. Ser også at noen klager over at hun blir forsinket - ja ja, sånn er det. Legesenteret forøvrig er jeg fornøyd med da de har mange leger, så det er lett å få en hastetime.