Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i andre DA
Blir ikke hørt
Lege: Tore Reymert Stakkevold SkrevetHar hatt denne legen i ett år. Har hatt depresjon i flere år og da jeg ble gravid og jeg luftet bekymringer rundt dette avfeide han meg fullstendig. Fikk null oppfølging da han ba meg brått slutte med antidepressiva. Føler meg oversett og mistenkeliggjort. Helt umulig å få tak i på telefon, må vente i minst 35 min. Glemmer å gi svar på blodprøver. Blir ikke hørt og trodd med problemer, spesielt ekkelt under et svangerskap.
Verste jeg har vært med på
Lege: Tore Reymert Stakkevold SkrevetJeg ønsket en ny fastlege som kunne se meg som person. En som kanskje forstod og kunne hjelpe. (Har ME) Legen tok meg ikke seriøst, var frekk og sur. Sendte meg ut gråtende.
Flink lege
Lege: Tore Reymert Stakkevold SkrevetHar kun positive opplevelser med denne legen. Jeg har alltid fått raskt time, og han gjør en grundig jobb. Veldig ordentlig lege. Kan absolutt anbefale han!
God lege, lang telefonkø men raskt time
Lege: Tore Reymert Stakkevold SkrevetDyktig ung lege, men veldig etter boken lege.
Ingenting å utsette på han, fornøyd med han som fastlege.
Er en del ventetid (kan være opptil 20 min) på å komme gjennom på telefon, men betjeningen er veldig behjelpelig når man først kommer frem.
Får fort time, gjerne samme dag eller dagen etter dog.
Ikke alt for lang ventetid på venterommet, maks 20 min.
Flott lege
Lege: Tore Reymert Stakkevold SkrevetKom raskt til, gjorde en god og grundig legejobb. Lett å snakke med.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?