Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjø Legesenter
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Rebeca Raquel Del Rey Rodriquez SkrevetHun er flink og rask og ønsker så mye at de på blodprøve kontoret skal bli bedre så at mine blodprøver som blir sendt til Ringerike dps skal bli bedre forstått
Engasjert
Lege: Rebeca Raquel Del Rey Rodriquez SkrevetHun lytter, respekterer deg, motiverer og er ei real dame. Du føler deg verdifull, og hun tar seg tid.
Hyggelig og lyttende
Lege: Shruti Prabhu Singh SkrevetJeg og barna har hatt henne som fastlege siden hun begynte på Ensjø legesenter og vi er veldig fornøyd med henne. Hun er løsningsorientert, lyttende og empatisk.
Jeg er dessverre helt enig i at servicen ellers på legesenteret ikke er optimal og trekker litt ned for helhetsinntrykket. Barna blir alltid høyt prioritert og får time kjapt.
Hun er den beste legen 😊
Lege: Rebeca Raquel Del Rey Rodriquez SkrevetAlltid tid til å lytte og vise omtanke. Blid og god, positiv og hjelpsom. Forsøker alltid å finne svar og en løsning på problemet. Støttende og flink.
Profesjonell og lyttende
Lege: Shruti Prabhu Singh SkrevetJeg har opplevd henne som en lyttende og profesjonell fastlege. Åpen for å høre på mine forslag. Empatisk, men samtidig rask og profesjonell. De som trenger en fastlege med god tid til å høre på sykdomshistorier vil kanskje ikke bli like fornøyd, men hun har vært midt i blinken for meg.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?