Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bogerud Legesenter
Svein Slagsvold har alltid tid til deg.
Lege: Svein Slagsvold SkrevetHar vært familiens fastlege i 20 år. Vi kan ikke være mer fornøyd. uansett hvor mye folk og stress det er på venterommet tar han seg tid og ser deg som et helt menneske. Opplever alltid å bli hørt.
Ble ikke tatt på allvor
Lege: Kari-Anne Haug SkrevetJeg har hatt denne legen til både meg og barnet mitt. Jeg ble veldig skuffet over å ikke bli tatt på allvor. Har gjentatte ganger fått høre at dette har vi ikke tid til nå, etter 5-10 min konsultasjon. Og samtlige timeavtaler var forsinket. Siste gangen jeg ville få en undersøkelse over noe som gjorde vondt og jeg ble bekymret over, sendte hon meg hjem uten å ha ens sett på meg. Fikk vite at det kunde "ikke være noe farlig" av en av assistentene som hadde snakket med Haug mens jeg ventet. Jeg ble sjokkert at det er lov å behandle folk sånn. Byttet lege!
har alltid dårlig tid, ikke ser på øyene, uhøflig oppførsel
Lege: Ragne Lise Aanestad Skrevetser ikke på menneske, er alt for mye opptatt med å bestille undersøkelser, virker ikke faglig sterk, uhøflig og alltid sur uten grunn.
Nedlatende og lite vilje til å forstå pasienten situasjon
Lege: Ragne Lise Aanestad SkrevetVet best, lite mottagelig for innspill og lite interesse for å forstå pasienten. Sikkert faglig flink, men jeg opplevde henne som sagt nedlatende og har derfor byttet.
En bra lege
Lege: Kari-Anne Haug SkrevetLege Haug er en bra lege. Veldig fornøyd å ha så fin smart fastlege. Anbefaler. Hun er åpent, positiv, erfarne.