Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen
Styr unna
Lege: Henrik Steenfeldt-Foss SkrevetJeg er ikke fornøyd med denne legen.
Det er veldig lang ventetid, også når det er svært viktig. Jeg ble aldri lyttet til og veldig ofte avbrutt. Man får en opplevelse at noe haster og du er i veien. Ingen forståelse for kvinnehelse.
Veldig dyktig
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetKunnskapsrik, empatisk og effektiv fastlege. Henviser videre når nødvendig. Han holder tiden og tar seg tid til å lytte. Jeg har vært meget fornøyd.
Uprofesjonell
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetHar flere ganger blitt behandlet uprofesjonelt av både legen og resepsjonistene. Har i tillegg fått svært dårlig hjelp med de helseproblemene jeg har hatt.
Anbefales ikke
Bytter lege
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetHar hatt fastlegekontor der i 2 år, og har aldri fått time hos han. Jeg har kun hatt hos vikarer og andre leger på kontoret der. Det artige er at to leger på kontoret der ga to vidt forskjellige anbefalinger om samme ting.
Han hadde aldri tid
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetJeg henvender meg kun til lege ved sykdom. De to gangene jeg var syk og den ene gangen sønnen min var syk, fikk jeg beskjed om at han hadde ledig tid først om 3 uker. Samme beskjed fikk jeg de 3 gangene på 8 mnd jeg hadde legen.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?