Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen
Særdeles effektive helseråd
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetProffesjonell og hyggelig lege som etter min erfaring er raskt på riktig diagnose og effektive behandling. Så jeg trenger ikke være der ofte. Når jeg skal er det ventetid.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetHan er rask og effektiv, samtidig som han lytter og tar meg på alvor. Den beste legen jeg har hatt. Kompetent.
Føler som legen har ikke mye tid for deg
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetJeg har ikke store helseproblemer, jeg har vaert til ham noen ganger og alt gikk bra, men jeg følte litt oversett.
Jeg føler meg ikke trygg hvis noe mer seriøst skal skje til meg, derfor foretrekker jeg å bytte til en annen lege
Fantastisk lege
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetEn ung og meget dyktig lege. Har alltid tid til å høre på pasienten og vet hva han gjør. Han gjør hva han kan for at du skal føle deg trygg, og er flink til å henvise deg videre om du ber om det. Har så langt alltid funnet riktig medisin når det trengs. Tar seg tid til å høre på hva du har å si. Er meget fornøyd med fastlegen.
Lege: Lars Kristian Gullestad Skrevetflink når det kommer til og følge opp ved sykdom, men anbefales virkelig ikke når det kommer til psykiske problemer og plager, blir tatt lite seriøst.