Frogner Helsesenter

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter

Veldig fornøyd!,

Lege: Eivind Kamøy Skrevet

Veldig fornøyd, føler meg sett og ivaretatt! Proffesjonell og ivaretagende lege som jeg håper å beholde. Bare positivt!

Fantastisk lege

Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen Skrevet

Utrolig behjelpelig og forståelsesfull. Gikk ut av legen med ett smil om munnen! Han ga meg god informasjon, og tok seg god tid til å hjelpe meg!

God støttespiller i f m min mors alderdom

Lege: Olav Rønningen Wangensteen Skrevet

Kom umiddelbart hjem til min mor (nå 99 år) da hun trengte hjemmebesøket. Snakket respektfullt med henne og skjønte situasjonen. Gav gode råd til meg som pårørende. Hjalp umiddelbart med syns- og hørselsproblemet og andre aldersrelaterte sykdommer. Takk til ham fra oss i familien.

Tull fra sutrende pasienter må ikke tas alvorlig!

En meget god fastlege

Lege: Eivind Kamøy Skrevet

Eivind tar seg tid til deg som pasient, lytter og prøver virkelig å se hele bildet. Han henviser der det er behov og ringer med prøveresultater så snart det foreligger, selv om det er etter "vanlig" arbeidstid. Han virker oppriktig interessert i å hjelpe og tar seg tid til å lese seg opp på studier og alternative behandlingsmetoder der det er relevant. Anbefales på det varmeste!

Noen ganger kan det forekomme litt ventetid, men det er også fordi han tar seg tid til hver pasient - da må man tåle at man blir sittende og vente litt selv også! Med booking på helsenorge slipper man dessuten å vente i telefonkø lengre.

Beste Legen jeg har hatt 🌝✌️Full av Omsorg og Anbefales på det Varmeste 🤗👍

Lege: Atle Klovning Skrevet

Atle er fineste Lege som finnes 🤗👍Viser stor Omsorg , utrolig dyktig og har enorm Tålmodighet . . Han har Vært en klippe i mitt liv og har brukt Atle som min Lege i Årevis . Da jeg dessverre har hatt alvorlig sykdom i flere år , har jeg gått til han hver uke . Atle er veldig trygg og virkelig bryr seg om deg . Da jeg selv har jobbet i Helsevesenet/ sykepleien i mange år og Møtt mange Leger kan jeg trykt si at det er Sjeldent med Leger som Atle , Som har et så Stort Hjerte 💞✌️ Anbefales til alle som sliter med både fysisk og psykisk sykdom . Takk at du alltid har vært der for meg Atle 🤗