Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heggedal legesenter
Ikke fornøyd
Lege: Sanju Sukhjender Singh SkrevetFørst ble jeg veldig fornøyd, men har blitt skuffet etter hvert. Har slitt med plager i to måneder uten utredning, blodprøve og evt. henvisning til en spesialist. Han lytter ikke. Må bytte fastlege.
Lite empatisk
Lege: Ida Elise Nyborg Fjeldheim SkrevetKan sikkert mye men lite forståelse for meg som pasient, bare prater uten empati i stemmen. Har kroniske smerter men ble ikke hørt.
Trygg og tar meg på alvor!
Lege: Annette Bentsen SkrevetAnnette tar det jeg sier seriøst, følger det opp og vi finner ut av det sammen. Hun er effektiv, trygg og har svært mye kunnskap!
Gått til Annette i mange år, og kommer aldri til å bytte.
Anbefales
Lege: Sanju Sukhjender Singh SkrevetJeg kunne byttet til en lege som var 2 min gange unna, istedet for 15 min kjøring - men det kommer ikke til å skje. Alltid omtenksom, stiller de riktige spørsmålene og tydelig på hva som er viktig når det trengs. Takk for at du orker å stå i et krevende yrke, Sanju! Vi trenger flere som deg.
En fastlege som bryr seg
Lege: Sanju Sukhjender Singh SkrevetSanju kan beskrives som kunnskapsrik, tilstedeværende og trivelig.
Han tar tak i alle planger man kommer med og er tilstede under konsultasjonene. Han kommuniserer godt og er forberedt når du kommer.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?