Siste vurderinger av Bøler Tannhelseklinikk
Veldig flink
Tannlege: Unni Bialk SkrevetGrudde meg til å dra til tannlegen fordi jeg sist gang hos en annen tannlege gikk ut med klump i halsen. Unni var veldig hyggelig, rolig og behagelig og jeg gikk ut smilende for første gang etter et tannlegebesøk. Savner prislister.
Verdens beste!
Tannlege: Unni Bialk SkrevetEffektiv, men uten å være hardhendt. Lyttende, forståelsesfull og snill. Anbefaler Unni på det sterkeste!
Kjempe snill og flink tannlege!
Tannlege: Unni Bialk SkrevetJeg er svært fornøyd med Unni! Hun forteller hele tiden hva hun gjør, har forståelse for at alle ikke er så glad i gå til tannlegen, hun har gjort at jeg ikke har noe i mot det lenger :) hun er forsiktig og tar seg tid. Jeg anbefaler henne på det sterkeste!
Dyktig tannlege
Tannlege: Unni Bialk SkrevetUnni er en hyggelig tannlege flink og rask =) God til å lytte og viser forståelse . Hun er veldig flink til å forklare hva hun gjør underveis i behandlingen.
Anbefales :)
Jeg har funnet min tannlege
Tannlege: Unni Bialk SkrevetDu trenger ikke lete lenger. Her er tannlegen du vil ha når du ønsker å bli tatt godt vare på. Hun sørger for at alt er smertefritt og tar seg god tid til å forklare hva hun skal gjøre. Har du tannlegeskrekk eller frykt for smerte, så er dette stedet du skal gå.
I tillegg så er det av de rimeligere tannlegekontorene i Oslo. Det er ikke så ille bonus å ta med seg heller.
Jeg har gått dit flere ganger nå, og det er full anbefaling fra meg.
Unni er sannsynligvis verdens beste tannlege :)