Lambertseter Legesenter AS

Mellombølgen 47 1157 Oslo

• Fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Lambertseter Legesenter AS

Flott lege, men svært utilgjengelig

Lege: Ruchika Sarna Skrevet

Da jeg byttet fastlege til Ruchika Sarna for rundt 10 år siden var jeg lettet og fornøyd allerede etter første møte, og skjønte at jeg hadde valgt meg en god lege. I motsetning til min forrige lege, så så Ruchika på meg mens vi snakket sammen, og hun var imøtekommende, hyggelig og hjelpsom. De gangene jeg bestilte fastlegetime de første få årene, kom jeg alltid til henne, men plutselig havnet jeg hos en vikar av henne. Jeg antok at det kanskje var et engangstilfelle, men cirka alle gangene etter det har jeg kommet til ulike vikarer hver gang. Hadde jeg visst at jeg i så mange år ikke skulle se min egen fastlege, men nye vikarer hele tiden, så ville jeg byttet fastlege igjen for lenge siden. Jeg innser først nå at det nok ikke vil bli noe bedre, og etter at jeg i dag var hos en vikar som ikke engang møtte meg på en profesjonell måte, så har jeg besluttet å bytte fastlege så fort jeg får blodprøvesvarene mine. Vikaren var på ingen måte nysgjerrig, stilte ikke noen spørsmål. Da jeg sa "det er akkurat som at kroppen min ikke responderer slik den gjorde før", så spurte hun ingen ting. Hennes manglende interesse, nysgjerrighet og ønske om å forstå gjorde at jeg bare valgte å holde tilbake og ikke si noe mer, selv om det er informasjon fastleger kanskje burde ha. På bussen hjem måtte jeg holde tilbake tårene. Jeg ble så lei meg av å ikke føle meg sett eller møtt. Jeg håper videre at andre pasienter av Ruchika Sarna kan slippe å havne hos vikarer, og spesielt vikarer som du lurer på om hvorfor er blitt lege i det hele tatt. Veldig trist at jeg føler behov for å bytte lege når jeg endelig hadde fått en fastlege jeg var fornøyd med, men slik er det bare. Jeg har stilt meg selv spørsmålet "hva er egentlig vitsen med å ha en fastlege når du likevel havner hos forskjellige vikarer hver gang?". Men Ruchika skal vite at jeg har vært utrolig fornøyd med henne og hun er en søt, hyggelig, dyktig og imøtekommende lege.

Fantastisk fastlege

Lege: Ruchika Sarna Skrevet

Ruchika er rolig, omsorgsfull, lyttende og dyktig. Hun er veldig lett å kommunisere med, og jeg får følelsen av at hun bryr seg oppriktig om meg som pasient.

Avvisende

Lege: Espen Finsand Skrevet

Totalt avvisende og ikke i det heletatt samarbeidsvillig i forhold til behandling av vår pappa.
Espen Finstad er den verste legen vi noen gang har opplevd.
Vi tar det videre.
Velg en annen lege om dere vil deres nærmeste det beste.

En usedvanlig god fastlege

Lege: Ruchika Sarna Skrevet

Dr Sarna har klart kunsten å være kunnskapsrik uten å virke overlegen og meget empatisk uten at det går på bekosting av hennes legeautoritet.
Dette gjør henne til en ettertraktet fastlege, og med dette følger det sjølsagt problemer med tilgjengelighet.
Jeg har allikevel erfart at når det virkelig er krise, er hun beredt å strekke seg meget langt til å ivareta sine pasienter. For min del er denne tryggheten uerstattelig, og veier opp mot at det til tiders er lange ventetider.

For mange pasienter

Lege: Ruchika Sarna Skrevet

Ruchika er en god lege så absolutt. Hun er samvittighetsfull og viser empati og forståelse. Grundig også. Jeg har hatt henne siden hun var ny som lege og har sett en positiv utvikling og trygghet i henne.
Men dessverre - hun har altfor mange pasienter! Til tross for at hun er min fastlege har jeg ikke hatt time hos henne på lenge - kun vikaren hennes jeg klarer å kare til meg tid hos.
Dessverre gjør dette at jeg nå ser meg om etter en annen lege. Det er ikke noe poeng å ha en "fastlege" som er fullbooket flere mnd frem i tid. Som andre også sier - det blir veldig forhastet også når hun er så fullbooket. Det er synd at fastlegeordningen fungerer på denne måten.