Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mortensrud Medisinske Senter
Verdens BESTE fastlege!
Lege: Anna Phinga Pham SkrevetAnna,ingen over,ingen ved siden!Hun er usedvanlig dyktig!Hun lytter,gjør absolutt alt hun mener er nødvendig av undersøkelser!Hun er ubeskrivelig varm,snill,god ,raus og blid!Herlig rar,og veldig pratsom!Hun er uvurderlig,og det beste mennesker jeg noensinne har vært borti!Om jeg hadde flyttet 100 mil bort,vil jeg fortsette å gå hos henne!!!Jeg har ikke nok superlativer for denne legen!Jeg blåser i at hun er forsinket,fordi hun behandler alle like bra,inkludert meg:)Jeg anbefaler Anna på det varmeste!
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Perapakaran Arulanandam SkrevetPraba er veldig flink på kommunikasjon, bruker god tid på pasientene og setter seg godt inn i probelemene. Veldig flink til å følge opp pasientene sine. Anbefaler han på det sterkeste og må si han er en absolutt dyktig lege.
fantastisk lege.føler du blir hørt.lyttet til.jordnær og menneskelig .alltid føler seg varm og velkommen når en praba
Lege: Perapakaran Arulanandam Skreveten fantastisk og god lege ,som virkelig tar deg på alvor og følger deg opp.en føler seg betrygget hos han.møter alltid med ett smil.godeste legen jeg har hatt i mitt liv.aldri følt meg mer trygg,,
Får meg til å føle meg forstått
Lege: Anna Phinga Pham SkrevetAnna Pham får meg til å føle meg hørt og forstått. Hun tar meg alltid på alvor og har tid til å lytte.
Fantastisk Lege
Lege: Perapakaran Arulanandam SkrevetKjempe dyktig lege med mye kunnskap. Du får riktig oppfølging og hjelp. Veldig blid og hyggelig til enhver tid. Anbefales