Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fagerborglegene DA
Kunnskapsrik, empatisk og profesjonell
Lege: Christine Rønneberg Mehren SkrevetJeg har hatt Christine som fastlege i 4 år og har aldri blitt så godt ivaretatt av en lege tidligere. Hun er utrolig dyktig i jobben sin og jeg føler meg alltid veldig velkommen. Hun lytter, er nysgjerrig og er opptatt av hvordan jeg har det. Alle fortjener en fastlege som henne!
Hyggelig stemning, men uten behandling uten plan uten henvisninger, ikke klar over pasientens smerter
Lege: Kirsten Strømme Kierulf-Vieira SkrevetDe fleste allmennleger med offentlig avtale er ikke alltid til å stole på.
Fra den første timen hos Kirsten føler du deg velkommen og får nesten inntrykk av at du har havnet hos den beste legen i verden – men det er ikke helt bare bare.
Jeg fikk diagnosen diabetes pluss flere binde‑diagnoser og trenger oppfølging – det betyr minst to timer per måned (gjerne mer), flere henvisninger og grundig terapeutisk kartlegging. Så jeg bestemte meg for å bytte ut min gamle, ineffektive lege og begynne hos Christine samt avlyse min private lege.
Fra første møte fortalte hun meg at hun «ikke hadde nok» og avtalte en ny time én måned senere. Greit, tenkte jeg. Blodprøve etter tre uker – også greit. Så kom resten: hun ville ikke hjelpe med søknad eller hjelpemidler, kommunen, hadde ingen behandlingsplan, og skrev nesten ingen henvisninger. Én time hver måned?
Da måtte jeg skuffet snu hvitten og gå tilbake til min private lege og forsikringslegen – med en egen time. En lege som faktisk tar seg av meg, og ikke bare skriver under på «å ha mindre kapasitet».
Sympatisk
Lege: Kirsten Strømme Kierulf-Vieira SkrevetEn lege man får tillit til. Rolig og behagelig vesen, virker interessert i pasienten. Har kun vært noen få ganger hos henne, men har fått et godt inntrykk så langt.
En fastlege som virkelig bryr seg
Lege: Christine Rønneberg Mehren SkrevetEn utrolig dyktig fastlege som virkelig tar seg tid til å lytte. Man føler seg både sett og tatt på alvor, og blir møtt med varme, forståelse og omtanke. Veldig faglig trygg, grundig og samtidig utrolig snill og menneskelig.
Kan virkelig anbefales!
Kunnskapsrik lege med mye varme
Lege: Kirsten Strømme Kierulf-Vieira SkrevetKirsten tar seg god tid, og tar pasienten på alvor. Hun er trygg, varm og blid. Alt i alt en god opplevelse!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?