Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Borgen Legesenter
Fantastisk
Lege: Berit Brustad SkrevetBerit er ett medmenneske som tar deg på alvor. Hun er trygg, empatisk, forståelsesfull og ikke minst dyktig. Man kan av og til vente litt på legekontoret, men det er jo fordi hun alltid tar seg god tid til pasientene sine. Hun er også rolig og flink med barn. Man kan føle seg veldig heldig om man får Berit som fastlege.
Dyktig, positiv og engasjert!
Lege: Erik Ytteborg SkrevetLett å få time, enten samme dag eller neste dag. Også erstatter i ferietida.
Bruker den tida han trenger. Føler at man blir godt ivaretatt.
Kan absolutt anbefales!
Uprofesjonell, lite lydhør og empatisk
Lege: Berit Brustad SkrevetHar vært hos Berit to ganger det siste halvåret og har ventet lenge (35 og 45 minutter) på venteværelset. Ved sist legetime opplevde jeg at resepsjonisten ringte til Berit under timen og sa at en pasient ikke hadde tid til å vente mer, og Berit sa at hun snart var ferdig med meg, men jeg hadde kun være inne noen få minutter.
Jeg er under utredning og opplever at jeg vet mer om mulige behandlinger/diagnoser enn henne, selv om jeg ber om råd ettersom hun er eksperten. Henviser meg heller ikke, selv om hun selv ikke finner ut av noe. Jeg har selv måtte ta kontakt med andre leger og Riksen. Opplever dette meget uansvarlig og skal dessverre bytte fastlege.
Det hun har vært bra på er når jeg trenger resept på p-pille. Men kan ikke bruke henne til mye utover det.
Særdeles dyktig og empatisk lege
Lege: Berit Brustad SkrevetBerit er en helt fantastisk lege, en du ikke har lyst til å bytte ut! Hun er ekstremt nøye og ydmyk, hun tar seg tid god tid til anamnese og undersøkelse. Veldig flink til å forklare medisinske sammenhenger og ikke minst en veldig empatisk lege. Som pasient føler jeg meg i veldig trygge hender.
Empatisk og faglig dyktig
Lege: Berit Brustad SkrevetEn usedvanlig dyktig lege. Det er sjelden å se en lege som greier å kombinere det å tenke svært logisk og rasjonelt, med omtanke og innlevelse i pasientens situasjon.
Det er tydelig at hun stadig oppdaterer seg faglig, og at hun har ambisjoner om å faktisk hjelpe folk, ikke bare skyve dem ut av døren med en tilfeldig diagnose.