Majorstuhuset legegruppe DA

Kirkevn. 64 B 0366 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Majorstuhuset legegruppe DA

Anbefales ikke!

Lege: Trine Bjørner Skrevet

Hun er veldig på å fremme bruk av medisiner, lytter ikke nok til pasienten før hun drar konklusjoner og er usedvanlig nedlatende når man ikke er enig eller skeptisk mot noe. Hun vil gjerne gjennomføre behandlingene selv heller enn å gi henvisning.

Dyktig lege

Lege: Trine Bjørner Skrevet

Når jeg går til lege er det fordi jeg trenger medisinsk hjelp/ undersøkelse av min helse. Der er hun en av de beste.

Småarrogant lege som burde se pasienten og ikke lommeboken vokse

Lege: Brynjar Reberg Skrevet

Tydelig mest opptatt av å tjene penger. Bør jobbe mer individrettet. Virker ikke som han trives i eget yrke.

Har alltid dårlig tid

Lege: Brynjar Reberg Skrevet

Jeg har hatt ham som min fastlege i flere år. Jeg har ikke hatt behov for legebesøk før men i siste årene har behovet økt pga rygg og nakke smerter, senebetennelse, influensa og andre ting. Han virker hyggelig men samtidig stresset og nevnt et par ganger at han har dårlig/lite tid før neste pasient. Jeg følte at jeg var uviktig og burde skynde meg. Han er også litt for opptatt av å skrive sin journal. En annen ting jeg la merke til at han skjelver litt i hendene. Det var ikke behagelig å være pasient hos ham, så jeg vurderer å bytte fastlege.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Trine Bjørner Skrevet

Jeg forstår ikke at det er så mange negative vurderinger av denne legen. Hun er både flink, trygg og imøtekommende.