Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lovisenberggata Fastlegesenter DA
Sympatisk, forståelsesfull og snill
Lege: Berit Walther SkrevetHun har kontroll på sakene sine og alltid positiv. Berit er behagelig å snakke med, er hjelpsom og omsorgsfull.
Overser helheten, for rask til å konkludere
Lege: Kari Ørbech Bjørkum SkrevetKari er en veldig god lege på flere områder som bla. somatiske lidelser. Hun er flink med barn. Hun er rask på å gi svar på Helse Norge.
Resepsjonen svarer alltid og er hyggelige.
Men har du psykiske lidelser og traumer så er det ikke sikkert du blir møtt på en respektfull måte. Jeg har forsøkt å formidle min lidelse i mange år og ikke blitt tatt alvorlig. Jeg har vært helt fortvilet etter timer hos henne.
Dette har ført til en stor forverring i helsen min.
Hva som kan bli bedre:
Kartlegging. Feks.hva ligger bak symptomene til pasienten? Er det et mønster? Kanskje pasienten bør henvises til et sted? Bytte medisiner?
Vær mer nysgjerrig på pasientens historie og se dette i sammenheng med nåværende helseplager.
Kari er en bra lege for mange, men ikke for meg.Hennes kompetanse på psykisk helse vurderer jeg dessverre som mangelfull.
Fantastisk lege
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetLytter og tar deg seriøst uansett hva det måtte være. Fantastisk lege- som de andre legene på samme senter.
Empatisk, kompetent og tillitsfull
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetFikk Marit som fastlege når jeg flyttet hjem fra England (2008) og kunne ikke håpet på å møte noen bedre.
Fastlegen har (for meg) en mye større «rolle» utover å bare utføre sine akademiske ferdigheter og kjernekompetanse. Noe man tross alt forventer av en slik viktig stilling, men eksekvere utover det føles sjeldent.
Marit tar seg tid til å se, forstå og lytte. Empatisk, kompetent og tillitsfull.
Disse 15-30 minuttene man har til rådighet føles sikkert litt trangt for de fleste, men her er Marit så god (etter min oppfattelse), fordi hun har en sjelden evne til å se mennesket, deres livssituasjon og erfaring (historikk). Hun gir feedback utover ren fakta, og virker genuint opptatt av deg og din velvære.
Alltid blid og tålmodig.
Flyttet til Bærum for 10 år siden og det ville nok vært lettere for meg personlig å ha en fastlege nærmere meg, med en smule bedre kapasitet/tilgjengelighet etc. Sannheten er jeg er så fornøyd at jeg aldri kommer til å bytte.
De kunne nok ha utnyttet seg av bedre (moderne) systemer for kommunikasjon og «brukeropplevelse», men når man først er inne på et legekontor finner du få som er bedre enn Marit.
Kunne ikke gitt en bedre anbefaling.
Trygg og god lege
Lege: Kari Ørbech Bjørkum SkrevetHar hatt Kari Bjørkum som fastlege i 15 år og opplever henne som faglig trygg, empatisk, hardtarbeidende og flink med barn. Det er litt ventetid for å få time med mindre det er noe akutt, og ofte noe ventetid på venterommet, men opplever at hun bruker tiden på hver enkelt pasient og tenker at det er verdt litt venting.
De øvrige ansatte har vært der i mange år og virker som et godt team - de er rolige og vennlige. De nye lokalene er fine og har en bra beliggenhet ved Lovisenberg.