Harbitzalléen Legesenter A/S

Harbitzalléen 2 A 0275 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S

Grundig vurdering

Lege: Ingrid Rolfsjord Skrevet

Første besøk var veldig bra! Har hatt leger her i landet som ikke spør om noen ting første time og bare sender deg ut med letteste løsning. Ingrid var veldig profesjonell og spurte hva jeg lider av etc. utenom det nåværende problemet og tok seg tid til å høre på hva jeg hadde å si. Tok også en rekke blodprøver som kan utføres på stedet, noe jeg virkelig satt pris på (hadde et veldig behagelig besøk i laben med en profesjonell dame som kan sakene sine (kjente ikke nålen i det hele tatt). Personen som stod i resepsjonen kan nok ta et kurs innen data eller gå av med pensjon, men ellers helt topp!

Grundig og tillitsskapende

Lege: Robin Jareg Skrevet

Jareg er en meget grundig og kompetent lege. Tar dine problemer på alvor samtidig som han er effektiv. Om det er noe han kan bli bedre på så er det kanskje øyekontakt med sine pasienter og å ta seg noe mer tid på det personlige plan. Men personlig liker jeg han godt for hans grundighet og effektivitet.

Flink lege men fy for sekretærene

Lege: Anne Karin Lysen Skrevet

Er super fornøyd med min lege hun tar seg tid og er engasjert. Problemet er de sure damene på telefon de er små frekke lytter ikke, er så jeg gruer meg hver gang jeg må ringe og booke tid. Det er dumt for ellers ett topp legesenter.

Fantastisk lege!

Lege: Knut Arne Gråbø Skrevet

Han er et meget omsorgsfull lege. Han er nøyaktig, seriøs og er en god lytter. Anbefales på det sterkeste.

Hva er bra og mindre bra

Lege: Said Tutunchian Skrevet

Han er rask og du kommer inn til timen. Det er ofte unge vikarer for ham. Jeg har opplevd at han har ventet for lenge med henvisning.