Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene på Sinsen
Dårlig tid og dårlig lege
Lege: Sigrid Klepaker SkrevetHar alltid fryktelig dårlig tid, husker ikke pasientene sine å må alltid forvente at hun er 2 timer forsinket til timen.
Lite sett og føler jeg blir kastet ut før jeg får sagt det jeg skal
Lege: Maja Husa Jakobsen SkrevetOppleves som at fastlegen har lite tiltro til utfordringer jeg ytrer og virker ikke å ta tak i problemer. Avslutter nærmest timen før jeg får snakket ferdig. Inne et par minutter. Oppleve vondt og føler meg dårlig etter time.
Profesjonell og imøtekommende.
Lege: Maja Husa Jakobsen SkrevetVar på akutt time i dag hos Maja husa Jacobsen. Hun var imøtekommende hyggelig tok seg tid til å finne best mulig hjelp for meg.veldig fornøyd og følte meg sett og hørt.
Tar deg seriøst
Lege: Sigrid Klepaker SkrevetDette er den første legen jeg virkelig føler tar meg på alvor. Hun henviser meg videre når det trengs, prøver å finne løsninger på det jeg sliter med, og får meg til å føle meg ivaretatt. Hun gir en ekte trygghetsfølelse, at man blir sett, og at det man tar opp faktisk blir tatt seriøst.
Full tillitt
Lege: Bjørn Olav Flaaten SkrevetHan er erfaren og virker oppdatert - han vet hva han gjør og jeg har alltid følt meg i gode hender hos ham. Setter spesielt pris på hvordan han håndterer egen tvil om den skulle oppstå.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?