Legene på Sinsen

Haslevn. 38 0571 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på Sinsen

Super fastlege

Lege: Aman Jassal Rai Skrevet

Jeg opplever dr Rai som grundig, imøtekommende og flink. Føler meg tatt på alvor og hun er flink til å forklare. Ved akutt sykdom får vi oftest time samme dag.

Skuffet over ivaretakelse av pasient

Lege: Maja Husa Jakobsen Skrevet

Lite empatisk og varm fastlege. Man føler seg ikke sett som pasient. Opplever også å ikke bli tatt på alvor. Har selv også erfart og opplevd å få skrevet ut resepter på medikamenter tilhørende diagnoser jeg ikke kjenner meg igjen i, som en enkelt utvei på et mer omfattende problem/utredning. Legen virker lei av jobben sin, aldri et smil å få og er sjeldent på humør. Ordentlig dårlig kvalitet på tjenestene hun leverer. Bytter uten tvil. Ønsker ikke stå oppført på legelisten til en lege man ikke fører seg ivaretatt hos. Anbefales ikke!

Trygg og forberedt lege

Lege: Sigrid Klepaker Skrevet

Første besøk hos Sigrid stod til karakter ti blank. Satt av god tid og hun var forberedt mhp å lese journaler osv. God til å forklare og god til å lytte. Følte meg godt ivaretatt tross et relativt sjeldent sykdomsbilde. Ut i fra første møte så kan hun anbefales på det sterkeste.

Veldig trygg og profisjonalt lrge

Lege: Bjørn Olav Flaaten Skrevet

Jeg var 9 år hos dr flåten og veldig fornøyd.for meg han er best fastlege

Jeg takker dr flåten og alle legene på sinsen

Arrogant lege

Lege: Maja Husa Jakobsen Skrevet

Under konsultasjon arrogant og nedlatende. Får deg til å føle deg mindreverdig og hun viser liten empati.Følger ikke opp det som blir sagt og gjort fra forrige konsultasjon