Lilletorget Legekontor

Brugata 14 0186 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Lilletorget Legekontor

Dissatisfied

Lege: Eivind Heggedal Skrevet

Was not pleased by the way the Doctor handles the patients. Is not great in handling children. Not recommended.

Veldig imøtekommende og dyktig fastlege

Lege: Tahira Gilani Mehrnawaz Skrevet

Jeg har byttet endel fastleger siden jeg flyttet til Oslo. Dette på grunn av at jeg har følt meg lite ivaretatt, og av og til også opplevd å bli feilbehandlet.

Jeg er så glad for at jeg fikk byttet til Tahira da hun hadde ledig plass, og jeg kommer ikke til å bytte igjen, med mindre jeg skulle finne på å flytte langt unna.

Tahira er kunnskapsrik, medmenneskelig, tar seg tid til pasienten og er på ingen måte nedlatende eller anklagende, noe jeg har opplevd hos andre fastleger.

Alt i alt er jeg svært fornøyd med å ha Tahira som min fastlege.

Kunnskapsrik og hyggelig

Lege: Eivind Heggedal Skrevet

Jeg har hatt Heggedal som fastlege i mange år. Han er en kunnskapsrik og dyktig lege. Jeg måtte dessverre bytte fastlege da jeg flyttet til en annen by. Ville aldri byttet han ut som fastlege hvis det ikke var for at jeg måtte flytte.

veldig flink til å lytte. veldig effektiv. finner alltid behandling og evt riktig henvisning til en spesialist.

Lege: Ragnar Holthe Skrevet

Fantastisk legge som virkelig ta vare på pasienten sin.
meget flik til å lytte og finne riktig behandling. føler meg trygg og han finner alltid en dyktig spesialist til evt nødvendig utredning.

Topp lege!

Lege: Eivind Heggedal Skrevet

Topp oppfølging og service. Gir inntrykk av å ha ekstra tid til nettopp meg. Har tid til å svare på spørsmål. Følger opp prøver effektivt. Hyggelig!