Siste vurderinger av behandlere ved Sagene lokalmedisinske senter
Empatisk
Lege: Liv Risvold Vikan SkrevetLiv er vennlig, sympatisk og kunnskapsrik. Hun er veldig behagelig å være rundt og jeg har full tillit til henne. Føler meg godt ivaretatt.
Hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Gøril Guttormsen Sollie SkrevetEr utrolig fornøyd med å ha Gøril som fastlege. Hun lytter, stiller spørsmål og er god til å kommunisere hva hun tenker. Hun er omsorgsfull, føler meg trygg og ivaretatt når jeg er hos henne.
Grundig og trygg
Lege: Gøril Guttormsen Sollie SkrevetEn særdeles hyggelig og imøtekommende lege. Empatisk og god til å lytte. Føler meg veldig trygg på hennes vurderinger og får gode råd.
fantastisk lege
Lege: Helle Lee Elena Beck Figenschow SkrevetLee er kjempeflink både faglig og spesielt når det gjelder kommunikasjon. Får meg til å føle meg trygg og ivaretatt. Anbefales.
Hun har foreløpig ikke ordning med å bestille time på nett, håper det kommer etter hvert.
Lyttende og kunnskapsrik
Lege: Egil Andresen Wold SkrevetEgil er en fantastisk fastlege, som lytter og tar pasientene på alvor. Han fremstår som kunnskapsrik, trygg og til å stole på. Han er fastlege for alle tre i familien, og vi er godt fornøyd.