Sagene lokalmedisinske senter

Vitaminveien 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Sagene lokalmedisinske senter

Bra lege, sykt lang ventetid

Lege: Arne Olav Sjøtun Fagermoen Skrevet

Godt fornøyd med fastlegen min. Problemet er at han har veldig få timer til pasienter (pga kommunejobb). Man bør ikke være alvorlig syk hvis man skal ha Fagermoen pga lang ventetid. Ellers fremstår han som en faglig flik lege. Hyggelig og jordnær.

Fantastisk lege

Lege: Helle Lee Elena Beck Figenschow Skrevet

Fantastisk flink og hyggelig lege, som tar seg god tid og stiller spørsmål. Hun er genuin og vennlig. Har ofte opplevd med andre leger at de har dårlig tid og vil ha deg unna så fort som mulig, men dette er hvertfall ikke tilfelle her.
Hun er dessverre ikke min fastlege, men vurderer sterkt å bytte om hun får noen ledig plass. Anbefales på det sterkeste :)

Fantastisk dyktig lege

Lege: Helle Lee Elena Beck Figenschow Skrevet

Særdeles unik dyktig lege, kunnskapsrik, veldig flink til å følge deg opp, svært god til å kommunisere. Dessverre må jeg bytte lege, da jeg flytter til en annen by. Anbefales på det sterkeste.

Varm og omsorgsfull lege

Lege: Helle Lee Elena Beck Figenschow Skrevet

Lee Figenschow er en fantastisk fastlege. Hun tar seg god tid og følger nøye opp utover det hun strengt tatt må. Jeg følte meg så gidt ivaretatt gjennom svangerskapet mitt og unner alle en lege som Lee!

Den beste legen jeg har møtt

Lege: Gøril Guttormsen Sollie Skrevet

Tar seg tid til pasienten. Lytter og kommer med råd og hjelp. En fantastisk støtte i vanskelige tider.

Husker fra gang til gang. Bryr seg og viser det gjennom genuin omsorg.