Torget Legesenter Sarpsborg AS

St. Marie gate 96/98 1706 Sarpsborg

• Fastlege
  • Allmennlegespesialist og fastlege

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Torget Legesenter Sarpsborg AS

Hyggelig

Lege: Hamza Mujaddidi Skrevet

Jeg har lest kommentarene på denne siden og jeg er så overrasket og uenig at jeg må kommentere. Det høres ut som en helt annen lege enn Hamza jeg går til som jeg opplever som svært hyggelig, oppmerksom og forståelsesfull. Han er interessert i psykisk helse og man burde være kjempe glad for det, det er alt for mange leger som bare vifter det bort eller forer deg med tabletter, jeg har vært borti begge typene derfor ble jeg glad over å få en lege som interesserer seg, stiller spørsmål og lytter til min mening og innsikt i meg selv. Bare ros fra meg

Feil fokus

Lege: Hamza Mujaddidi Skrevet

Lager problemer som ikke finnes. Fokuserer på andre ting enn det jeg legger frem er årsaken til legebesøket.
Skulle kun ta blodprøver og årlig oppfølging etter en operasjon. Fokuserte mer på «psykisk helse» - som jeg ikke var der for.

Grundig

Lege: Iryna Wang Skrevet

Ser pasienten, nøye og solid. Jeg er en mann av få ord så de 29 første tegnene holder til en vurdering

Fastlege i mange år.

Lege: Avan Omer Ali Skrevet

Tidligere vanskelig tilgjengelig legekontor.
Komplisert betalingsordning via Swedbank Pay. Ingen betalingsordning på legekontoret.
Vanskelig med kommunikasjon for pasienter totalt uten digital kunnskap. (Høy alder).

Denne vurderingen gjelder de seneste konsultasjonene og er skrevet av pasientens ektefelle som har vært tilstede ved konsultasjon.

Vant ikke min tillitt

Lege: Avan Omer Ali Skrevet

Jeg byttet til denne fastlegen ettersom mitt legekontor ble lagt ned og valgte henne da hun hadde forholdsvis gode omtaler. Det var ikke noe bra valg for min del. Jeg har aldri hatt en lege som viste mindre empati og respekt til meg som pasient. Veldig myndig lege, men i den negative retningen. Jeg følte meg som byrde de gangene jeg var i kontakt med henne. Anbefales ikke.