Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lande Legesenter
Dyktig og tillitsvekkende lege
Lege: Usman Arshad SkrevetJeg er fornøyd med behandlingen jeg får. Legen er rolig, profesjonell og tar seg tid til å lytte. Jeg opplever å bli tatt på alvor og får tydelige og forståelige forklaringer. Behandlingen følges opp på en god måte.
Flink og god lege
Lege: Usman Arshad SkrevetLege som tar seg tid til å lytte pasienten. Viser omsorg og empati. Lav terskel for å henvise videre. Liker å hjelpe pasienten. Tar seg av ting på en ansvarsfull måte og følger deg opp.
[Navn fjernet av moderator]
Trygg
Lege: Usman Arshad SkrevetDa jeg begynte hos han for noen år siden var jeg kjempe fornøyd med han å han var så god til å følge opp alt,svarte raskt på meldinger gjerne på ettermiddagen,kveld og helger..sendte meg videre med en gang til spesialist og rønken om det var noe.tok deg på ramme alvor.et stort minus er at du kan sitte å vente veldig lenge før du kommer inn til han,meste jeg satt der var langt over 1 time..kommer aldri inn til rett tid..samme at noen ganger er han så stresset at du ikke får si alt du kommer for slik at du må bestille en ny time senere for å få snakket ferdig.men så er han i det siste blitt veldig sløv på å svare og skrive ut resepter som er kjempe viktig for sykdommene mine.mange ganger må jeg skrive flere dager eller ringe for å få fortgang i det... Slik kan jeg ikke ha det lenger så derfor har jeg bestemt meg for å finne ny lege..veldig synd da han var en god lege å snakke med.men viktigere er å få den hjelpen du trenger der og da når du har kroniske sykdommer..
Udugelig lege.
Lege: Babak Irandoust SkrevetBruker mer tid på å forklare til pasientene hvordan man skal bestille time på HelseNorge enn å faktisk bruke tiden på pasienten. Samtidi blir timen stresset igjennom da han påstår at punktlighet er viktig for ham. Det er tydeligvis viktigere enn å behandle pasientene sine. Lytter ikke på problemene, avbryter og leser ikke gjennom journaler. Selvom prøvene fra sykehuset viste at jeg trengte medisiner, måtte han selv ta egne prøver. I ettertid måtte jeg dokumentere prøvesvarene fra sykehuset. Så han stoler tydeligvis ikke på sine egne prøver, selvom de var positive. Fikk ikke utskrevet medisiner. IKKE velg Babak som din fastlege. I tillegg er legekontoret gammelt og utdatert.
En som bryr seg
Lege: Babak Irandoust SkrevetTrygg, grundig følger opp og bryr seg. En veldig dyktig lege . Kjapt svar på henvendelser. Hele familien bruker samme lege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?