Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rakkestad Legesenter
Trygg, kunnskapsrik og vennlig
Lege: Silje Engen Lykke SkrevetVeldig hyggelig fastlege som imøtekommer meg og mine unger med kunnskapsrike råd og behandlinger. Veldig hyggelig fastlege som jeg føler meg trygg på.
Dyktig lege
Lege: Bjørn Jonas Gummesen SkrevetUng mann som vet hva han driver med. Jeg har hatt utfordringer på flere fronter og har fått god hjelp og oppfølging med det meste.
Flink lege
Lege: Karl Sigurd Hovland SkrevetRolig og omtenksom lege, hjelper alltid på de ulike problemene jeg har kommet med, hører på alt man har å si og sjekker opp alle symptomene. Kommer alltid med gode råd for å bli frisk igjen. Anbefales
Svært empatisk og forståelsesfull
Lege: Espen Storeheier SkrevetEspen Storeheier har stor grad av empati, er oppdatert på flere felter, og tar tak i ting umiddelbart. Han tar ting fort, og finner raskt en god måte å utelukke sykdommer/symptomer. I tillegg vekker han tillit og har en varm personlighet. Kunne ikke anbefalt han mye nok.
Helt uaktuell som fastlege
Lege: Karl Sigurd Hovland SkrevetLite empatisk og interessert av pasient og dennes situasjon. Anbefales ikke! Styrer på på sin egen måte uansett hva man som pasient mener.