Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stabekk Legesenter
Flink og effektiv
Lege: Torbjørn Rødevand Melhuus SkrevetBle anbefalt av en venn som går til han. Har vært der noen ganger nå selv, og med barn, og syns det har vært veldig bra. Han er alltid på tiden, og man får raskt time. Han svarer på e konsultasjoner samme dag. Faglig veldig flink. Lytter alltid og tar relevante undersøkelser. Kan definitivt anbefale han !
Lite grundig og hjelpsom
Lege: Torbjørn Rødevand Melhuus SkrevetLege til vårt barn. Ved flere anledninger ikke gjordt grunnleggende undersøkelser (lytte, sjekke ører, hals osv). Vi har måttet be om div undersøkelser, noe som føles ubehagelig iom at vi er hos legen av en grunn. Lite dialog/samtale eller konkrete anbefalinger eller råd. Oppleves som vi er til bry. Lite empatisk, enser ikke barnet, sier ikke hei eller har noe interaksjon utover det han absolutt må eller blir fortalt. Dette er noe av det best frustrerende jeg har opplevd med en fastlege. Er på venteliste til ny lege, for det oppleves ikke som noe vits å dra der.
Engasjert, hyggelig , flink til å følge opp
Lege: Stephanie Bodd SkrevetStephanie Bodd er en omsorgsfull lege, som bryr seg om pasienten. Hun stiller de riktige spørsmål og er flink til å følge opp hvis det er nødvendig.Hun er kunnskapsrik.
Kan anbefale henne på det sterkeste
Uengasjert
Lege: Stephanie Bodd SkrevetJeg er lite imponert over Stephanie som fastlege. Hun tar seg ikke tid og virker uengasjert. Husker for eksempel ikke ting vi har snakket om tidligere eller bakgrunnen for at hun sendte meg videre til spesialist. Oppleves som hun helst vil ekspedere unna så fort som mulig.
Pålitelig og trygg
Lege: Torbjørn Rødevand Melhuus SkrevetJeg har en alvorlig nervelidelse. Denne legen kan virke litt «forsiktig», men en mer empatisk og kunnskapsrik fastlege må man lete lenge etter. Han er en moderne og trygg lege.