Midtbyen Legesenter, Kongsvinger DA

Kontakt

Telefonnummer62 88 80 2062 88 80 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Brugata 24 2212 Kongsvinger
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(44)
44 vurderinger
Tilgjengelighet
(31)
31 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(29)
29 vurderinger
Service
(27)
27 vurderinger

Siste vurderinger av Midtbyen Legesenter, Kongsvinger DA

Trygg.

Lege: Masoud Sayar Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt ham som fastlege siden 2006. Har alltid blitt tatt på alvor.
Var fantastisk under alle år min kone var syk. Alltid god tid, godt humør. Du må nok beregne at du ikke kommer inn til riktig klokkeslett, fordi han lytter til deg.

Dyktig og ærlig!

Lege: Iris Marianne Auel Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg opplever Iris som dyktig, og ikke minst imøtekommende ovenfor hva jeg som pasient har å si rundt egen tilstand. Som lege synes jeg hun skaper en trygg atmosfære, og ikke minst - hun later ikke som hun kan verken mer eller mindre som allmennpraktiserende lege. Etter å ha vært hos mer enn to håndfuller fagpersonell som alle er skråsikre i sin sak, så er hun ærlig og skriver henvisninger til spesialister slik at jeg kan få bukt med mine problemer. Ja, hun prater mye, ja hun kan oppleves som noe distrè - men jeg synes hennes måte å snakke om seg og sitt på er en måte å normalisere ulike situasjoner, og ikke minst så synes jeg personlig det viser tegn på medmenneskelighet.

"Jeg skjønner du sliter, men jeg har selv opplevd noe av det samme/har erfaring med dette gjennom andre - det går bra/det kan løses slik og sånn". Jeg synes ho har en fin måte å være menneske OG lege i det som kan være vanskelig.

Mannen hennes derimot burde vurdere et annet yrke hvor det ikke er snakk om menneskelig relasjoner. Han blander seg i ting han ikke skal blande seg i. Han er ikke min fastlege, og skal derfor ta alle henvendelser fra meg til Iris når jeg ber om dette, uten å stille masse spørsmål.

Anbefales ikke!

Lege: Iris Marianne Auel Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Første møte med denne fastlegen var helt vanvittig merkelig. Hadde time hos henne kl 1330. Ventet over en time, da pasienten før oss var ferdig - gikk legen!! Hun ble observert kjørende bort fra legesenteret. Ingen info til ventende pasienter. All tillit til denne legen er brutt.

Frekk og uprofesjonell

Lege: Masoud Sayar Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Opptrer svært uprofesjonelt og vil du skal komme til time for hver minste ting (som fornyelse av resept) fordi han vil "se på deg". Han tar ingen prøver eller undersøkelser på disse "kontrolltimene", jeg vil derfor tro det kun er for å få penger på oppmøtet. Er frekk på telefon og avbryter hele tiden, vil ikke høre ferdig på mine spørsmål før han avbryter. Jeg spør om jeg kan få ta blodprøver hos ham og han svarer "kanskje, sikkert", når jeg kommer dit sier han at dette ikke er mulig pga sykemelding. Vært til time for å ta blodprøver en gang før og da ble jeg sendt hjem uten av samme grunn. Mener jeg må komme til ny legetime for å "gå gjennom blodprøvesvar" eller så skal han ha betalt for å sende svarene til meg skriftlig. Dette har jeg ALDRI opplevd hos noen leger eller fastleger tidligere. Svarer på telefonsamtaler fra andre pasienter under legetime og tygger høylytt på tyggis. Svarer sarkastisk uten å lytte og jeg føler meg ikke trygg i det hele tatt på at han forstår hva jeg sier og ønsker.

Flink og engasjert lege, men...

Lege: Iris Marianne Auel Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har lest de andre vurderingene. Kan være enig i at begge leger har en noe "uortodoks" stil og form til leger å være, og derfor kan være lett å misforstå. Jeg oppfatter begge som dyktige i faget, og at de bryr seg om og ser pasienten. Iris er min fastlege, og jeg er fornøyd med henne. Men hun har åpenbart altfor mange pasienter! Det tar uker og sågar måneder å få time, noe som vanskelig kan aksepteres hos en fastlege.