Om vurderingeneSiste vurderinger av Din Tannklinikk DA
Manzar er den beste tannlegen jeg har godt til
Tannlege: Manzar Arafat Din SkrevetJeg har kjempe tannlegeskrekk, men Manzar er en behagelig og snill mann som forstår. Veldig flink, oppdatert på utstyret sitt. Svarer på alle spm uansett når det måtte være. Virkelig en kjærnekar.
Dyktig
Tannlege: Naeem Khan Shinwari SkrevetVeldig flink og dyktig lege som passer godt på pasienten. Utrolig flink. Jeg fikk den behandelingen jeg trengte med ikke minst en veldig god pris. Fleste tannleger i osmo er ikke så flinke men koster veldig mye men din tannklinikk er veldig rimelig.
Meget dyktig tannlege
Tannlege: Manzar Arafat Din SkrevetDyktig og hyggelig tannlege. Tar seg god tid og er nøye. Anbefales på det varmeste....................
Fantastisk tannlege + Anbefales
Tannlege: Manzar Arafat Din SkrevetFantastiske mennesker og kjempe flinke! Kan anbefales på det sterkeste. Profesjonell og god opplevelse gjennom hele prosessen.
Veldig flink og behagelig tannlege som er dyktig i jobben sin
Tannlege: Dhiya Alkassar SkrevetHar gått til denne tannlegen i flere år og er veldig fornøyd. Måtte idag trekke en tann og dette var gjort på få minutter og uten smerter. Tannlegen spør alltid on det går bra og viser god omsorg gjennom hele behandlingen