Siste vurderinger av Din Tannklinikk DA
Dyktig og trygg
Tannlege: Dhiya Yahya Ibrahim Alkassar SkrevetDhiya er en varm person og en dyktig tannlege. Han tar seg god tid, forklarer hva han skal gjøre før og underveis og gir bra prisoverslag.
En av oss har tannlegeskrekk som har blitt "kurert" ved å gå til Dhiya. Anbefales på det sterkeste til vanlige kunder og folk som er redd for å gå til tannlegen.
Din Tannklinikk har veldig serviceinnstilte personer i resepsjonen, med rene og trivelige lokaler. Rimelige priser, og kort ventetid.
Dyktig tannlege!
Tannlege: Naeem Khan Shinwari SkrevetFantastisk flink tannlege som rotfylte tanna mi, hadde tannlegeskrekk men han var veldig rolig og rotfylte tannen profesjonelt, anbefales virkelig!!
Topp tannlege
Tannlege: Dhiya Yahya Ibrahim Alkassar SkrevetVeldig fornøyd, gått til han i flere år og føler meg i trygge og kompetente hender. Fornøyd med alle behandlinger.
Utrolig fornøyd!
Tannlege: Amer Maqbool Ahmad SkrevetKan si med en gang at Amer er den beste tannlegen jeg har hatt! Han har gjennomført et arbeid som jeg trodde ikke kunne fikses,men jammen tok jeg feil. Han viser god forståelse og omsorg for min frykt for tannlegebehandling. Han er veldig konstruktiv,nøye og forsiktig. Jeg har anbefalt han videre til mine kolleger. Tro meg det er verdt pengene :)
Beste tannlege jeg har hatt
Tannlege: Naeem Khan Shinwari SkrevetNaeem er en helt fantastisk tannlege. Aldri vært så fornøyd. Har benyttet ham som min tannlege side 2016 og han har utført kompliserte behandlinger på meg.