Colosseum Tannlege Drammen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 32 20 28 70 32 20 28 ...
Øvre Storgate 4-6 3018 Drammen
Colosseum Tannlege Drammen holder til i Drammen

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Colosseum Tannlege Drammen

Dyktig og sympatisk tannlege

Tannlege: Nikola Jakovljevic Skrevet
Pris

Har vært hos han på flere behandlinger, kjempehyggelig og dyktig tannlege. Som pasient føler jeg meg trygg og ivaretatt. Han forteller før og underveis behandlingen hva han skal jobbe med. Kan anbefale han på det sterkeste.

Vet hva han driver med

Tannlege: Nikola Jakovljevic Skrevet
Pris

Var hos han for første gang. Super hyggelig, forteller hva han gjør før han gjør noe, virker som en som kan jobben sin👍👍.
Han er absolutt å anbefale🙂👍

Profesjonell og grundig

Tannlege: Jon-Kjetil Reitan Skrevet
Pris

Gjør en god jobb og jeg er godt fornøyd med resultatet. Han er grundig og bruker den tiden han trenger for å bli ferdig.

Den beste tannlegen!

Tannlege: Reidun Sprauten Uhre Skrevet
Pris

Dette er en hyggelig, faglig sikker, medmenneskelig og sympatisk tannlege som jeg kan anbefale på det varmeste! Har vært hos ganske mange forskjellige tannleger i årenes løp, og hun er den som har fått meg til å føle meg tryggest i stolen og sikker på alle avgjørelser. Tannbehandling kan være kostbart, men her er det absolutt verd hver krone!

Dyktig tannlege med stor kunnskap

Tannlege: Reidun Sprauten Uhre Skrevet
Pris

Etter jeg har gått over til Reidun så føler jeg meg ivaretatt og fornøyd etter hvert besøk da jeg generelt ikke er så glad i være hos tannlegen. Hun tar hensyn og er veldig skånsom. Kan anbefales til alle!