Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Drammen
Verdens beste tannlege
Tannlege: Thor André Mellemstrand SkrevetVerdens beste tannlege.
Jeg er livredd, og han er helt fantastisk. Rolig, forklarer alt han gjør og har en fantastisk forståelse.
Anbefales på det sterkeste!
Jeg kommer aldri til å bytte igjen.
Vil ikke ha noen andre
Tannlege: Gabriella Trischler Vinje SkrevetGabriella er den beste tannlegen jeg har gått til. Hun er utrolig dyktig, men også effektiv og får gjort mye. Virker meget kunskapsrik som får meg til å føle ekstra trygg. Er veldig forsiktig. Gjør det å gå til tannlegen til en hyggelig opplevelse.
Kan ikke tenke meg noen andre!
Tannlege: Thor André Mellemstrand SkrevetJeg har tannlege skrekk og etter jeg begynte å gå til han gruer jeg meg aldri.
Jeg har hatt flere problemer med mine tenner og han fikser alltid med gode resultater.
Thor Andre er alltid rolig og hyggelig noe som skaper en trygg omgivelse og skrekken forsvinner.
Kan ikke tenke meg en bedre tannlege :)
Svært hensynsfull, vennlig og faglig dyktig
Tannlege: Zulfqar Ali Younis SkrevetOpptatt av å gi pasienten trygghet. Informerte om tannlegeskrekk, ble veldig godt ivaretatt. Behandlingen var fullstendig smertefri og tannlegen forklarte godt underveis hva han gjorde og hvorfor.
Perfekt eksempel
Tannlege: Gabriella Trischler Vinje SkrevetDenne tannlegen er den beste jeg har hatt. Hun er et perfekt eksempel på en bra tannlege. Nå har jeg ikke tannlegeskrekk lenger takket være henne. Skal du til tannlegen, gå til henne.