Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum legekontor Lillehammer
Rolig, forståelsesfull og kunnskapsrik
Lege: Hannah Skjellet Granerud SkrevetHannah er en veldig god og kunnskapsrik lege, som tar seg tid til pasientene sine. Hun er rolig og lyttende, og møter pasienter på en svært god måte.
Trygg, lyttende og imøtekommende lege
Lege: Meryem Yükcü SkrevetEn veldig imøtekommende og hyggelig lege som tar seg tid, lytter og følger grundig opp. Hun formidler tydelig og forståelig, og jeg føler meg sett, tatt på alvor og trygg som pasient.
Bedre hjelp!
Lege: Hannah Skjellet Granerud SkrevetI stedet for å se nærmere på problemet og gjøre en grundig undersøkelse av problemet med en gang, foretrekker legen å vente før hun handler, og risikerer å forlenge problemet
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Meryem Yükcü SkrevetVeldig fornøyd med denne legen. Hun er grundig og skaper tillit. Hyggelig, respektfull og bryr seg veldig mye og tar seg god tid til å lytte og viser interesse.
Jeg fkk den hjelpen jeg trengte og hun virker faglig dyktig.
Hun er nøye og presis på avtaler og rask respons på meldinger.
Svært fornøyd med min nye fastlege!
Anbefaler henne på det sterkeste.
Har det for travelt
Lege: Meryem Yükcü SkrevetDet virker ikke som hun lytter. Har fokus på PCen og klokken. Følger ikke opp det hun sier hun skal gjøre.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?