Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Toppen Legesenter
Lite imøtekommende og lyttende
Lege: Brita Kumle SkrevetMine samtlige besøk hos denne legen har vært ubehagelige, da jeg føler at vedkommende overhodet ikke er interessert i å høre hva jeg har å si. Det virker også som hun er skeptisk til alt jeg sier. Samtidig er hun vanskelig/umulig å få kontakt med.
Sikkert en dyktig lege, men anbefaler heller å finne en annen hvis du ønsker å bli lyttet til.
Lege, rådgiver og medmenneske
Lege: Pål Ketil Hjorthol SkrevetEr svært tilfreds med Hjorthol. Fikk hjerteproblemer og han ble jo den som måtte tilrettelegge for nødvendig behandling. All honnør for hvordan dette ble koordinert.
Grundig og med god oppfølging.
Dyktig
Lege: Monica Knutsen SkrevetHar hatt Monica Knutsen som fastlege i 9 år. Meget fornøyd. Noe venting og forsinkelse på selve legekontoret.Utover det, meget meget bra!
Erfaren og proffesjonell
Lege: Pål Ketil Hjorthol SkrevetEr fornøyd med P.H. som fastlege.
Veldig konserert og tilstede for meg som pasient.
Følger opp på en bra måte.
En veldig god lege
Lege: Pål Ketil Hjorthol SkrevetVært min fastlege i 7 år. En veldig hyggelig og fin lege. Flink. Han har fulgt meg igjennom mine 2 svangerskap og ellers andre ting når jeg har vært syk. Han er også veldig flink med barn!
Har også hatt underlivsundersøkelser+celleprøve og han er rask og forsiktig. Ingen ubehageligheter.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?