Kolbotn Legesenter

Jan Baalsruds Plass 5 1410 Kolbotn

Siste vurderinger av behandlere ved Kolbotn Legesenter

Fastlege med yrkesstolthet

Lege: Jane Marie Slåtsveen Skrevet

Meget god og lyttende, og ikke minst løsningsorientert. Aldri noe problem å få henvisninger eller noe annet. Beste fastlegen vi har hatt. Hele familien har henne.

Lege

Lege: Mari Seim Skrevet

Har hatt henne som lege I mange år,og er den beste legen jeg har hatt.Veldig flink og følge opp ting,så hun er og anbefale ,helt klart 😄😄

Missfornøyd

Lege: Karen Sofie Christophersen Skrevet

Det er ekstremt lang ventekø for å få time og man får ikke hastetime til min lille datter engang. Anbefales ikke! Vi skal bytte lege

Han er det man ønsker av en lege

Lege: Carl Fredrik Kindle-Skau Skrevet

Dette er en mann som får ting gjort!

Han er meget kunnskapsrik og gjør gode vurderinger raskt.

Etter min erfaring jobber han for at pasienten skal få svar så raskt som mulig på for eksempel prøver, da jeg flere ganger har fått prøvesvar, nye resepter og svar på øvrige meldinger sent på kvelden og i helger istedenfor flere dager senere.

Han er god på å henvise videre raskt dersom det er behov for det.

Selvsagt er det, i likhet med så mange andre leger for tiden, ca. En mnd. Ventetid men man har alltids ø-hjelp, legevakt eller Dr.Dropin dersom det skulle bli litt lenge.

Kan ikke si noe på de andre legene da jeg ikke har møtt dem, men øvrig personal er kjempetrivelige.

Anbefaler Carl-Fredrik på det varmeste!

Trygg, god lytter, tar deg seriøst.

Lege: Jane Marie Slåtsveen Skrevet

Jeg har hatt denne legen i snart 10 år. Hun er meget dyktig og føler meg alltid sett og hørt av henne. Er det noe, sender hun henvisning med engang. Du får også legeattest og resepter på dagen. Litt vanskelig å få time med henne. Har vært borti mange leger tidligere og kan si jeg aldri har vært så fornøyd som jeg er nå. Anbefalt henne til venninner av meg hvor 6 stk nå er hennes pasienter også. Virkelig en lege å anbefale!