Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kolbotn Legesenter
Dyktig og god oppfølging
Lege: Jeanne Margrethe Gjerpen SkrevetLytter godt, og gir gode tlibakemeldinger. Sjekker med andre når hun er usikker. Rask med tilbakemeldinger, og lett å få svar fra på e-post.
En kunnskapsrik fastlege
Lege: Parveen Wadhwa SkrevetJeg og familien min har vært pasienter til Dr. Parveen i over 11år nå og vi er meget fornøyde. Han tar seg god tid til å lytte, jeg blir henvist til de riktige spesialistene, denne legen får ting gjort. Han er alltid blid og glad, det sprer over på meg selv og kone. Jeg kan anbefale Dr. Parveen på det varmeste. Vi flyttet mange ganger fra by til by. Han er en av de kunnskapsrikeste fastlegene som jeg traff i landet. I tillegg er han en multispråklig fastlege, og kan bruke minst 4 språk som arbeidsinstrument for en god kommunikasjon med sine pasienter.
Rolig, empatisk og tilgjengelig
Lege: Parveen Wadhwa SkrevetParveen er en fantastisk fastlege. Tar seg alltid tid, god til å lytte, kunnskapsrik, imøtekommende og ryddig. Anbefales på det sterkeste!
Ga ingen trygghet.
Lege: Parveen Wadhwa SkrevetFor meg var det en "ny" lege. Og jeg følte ikke at han var interessert i meg og min problematikk. Jeg velger å bytte fastlege, for både hans del og min egen.
Dyktig
Lege: Jeanne Margrethe Gjerpen SkrevetEn dyktig lege, med god fagkunnskap. Hun er medmenneskelig og lytter til pasienten. Gir en følelse av trygghet og tillit. Anbefales.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?