Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kolbotn Legesenter
Hvis mann trenger å få hjelp i virkeligheten gå til lege Wadhwa
Lege: Parveen Wadhwa SkrevetJeg ønsker å skrive få ord om min lege , som er verdens beste lege syns jeg. Har hatt flere lege men alldri har truffet noen som er så omsorgsful, og villig til å hjelpe pasient som Parvenn.
Trenger dere kvalifisert og dyktig lege med fortståelse og empati? ikke nøl, bare bestill tid hos Parvenn Wadhwa.
Føler deg iveretatt
Lege: Karen Sofie Christophersen SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt. Er ofte mye kø og venting for å få time hos henne. Men når jeg først kommer inn på legekontoret føler jeg alltid at hun tar seg tid til å høre på meg. Hun er veldig grundig og dyktig og tar deg på alvor. Føles ut som hun virkelig har lyst til å hjelpe deg som pasient. Anbefaller henne på det sterkeste!
Utrolig dyktig lege
Lege: Karen Sofie Christophersen SkrevetEtter å ha vært misfornøyd med 2 fastleger fant jeg Karen Sofie C. Er super fornøyd med henne. En seriøs og kunnskapsrik lege som lytter, bruker god tid på deg og tar deg på alvor. Veldig flink til å følge opp.Jeg anbefaler henne på det sterkeste. Dessverre så er det alltid liten venting til man kommer inn i timen.så det lønner seg å enten avtale første timen eller ha god tid.
Trygg, imøtekommende og lojal
Lege: Jan Terje Rødnes SkrevetHan ser menneske som en helhet og har en del bakgrunn fra psykiatri/psykologi. Noe som har hjulpet meg en masse. Jeg har hatt Rødnes som fastlege i over 20 år, så vi begynner å kjenne hverandre. Vi har opprettet et tillitsforhold. Det er viktig. Han er også åpen til alternative behandlinger. Mange plager skyldes ofte også psykologiske plager og da kan det være til hjelp. Jeg har prøvd en del,kiropraktor, akupunktur, naprati, men har aldri følt at det har hjulpet, går nå til psykolog og manuell terapaut.
Problemet med Legesentret er altfor lang ventetid på tlf minst 10-15 min, men det har blitt bedre, ikke noe køsystem om hvor lenge du må vente. Men kommer du gjennnom får du nå fort time. Men, ikke alltid Rødnes. Det spørs hva som plager deg..
Jeg liker fastlegen min
Lege: Parveen Wadhwa SkrevetJeg har vært pasienten til Dr. Parveen i et par år nå og jeg er meget fornøyd. Det er lett å få timer, han tar seg god tid til å lytte, jeg blir henvist til de riktige instansene, denne legen får ting gjort. Han er alltid blid og glad, det sprer over på meg som pasient. Jeg kan anbefale Dr. Parveen på det varmeste. Ikke nok med det så er kontordamene meget hyggelig også, det er et stort pluss.