Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal
Geir lindquist sporland
Lege: Geir Lindquist Sporaland SkrevetDessverre var min opplevelse med allmennlegen ikke positiv. Jeg følte at det ikke var nok oppmerksomhet rundt tilstanden, og at bekymringen ikke ble tatt på alvor. En rask og overfladisk vurdering uten riktig veiledning kan være skadelig for pasienter. Vi håper på mer fokus og ansvar i håndteringen av slike situasjoner
Erfaren, flink, kunnskapsrik og fremfor alt, trygg!
Lege: Ole Einar Møster SkrevetBlir alltid møtt på mine problemer. Han lytter og hører faktisk på hva jeg sier. Samtidig sier han også til meg det jeg faktisk trenger og høre. Og ikke nødvendigvis det jeg ønsker og høre. Han bruker tid utenom mine timer for å holde seg à jour med seneste forskning i forbindelse med mine utfordringer.
Skulle egentlig ønske det var enda en stjerne og gi her.
Godt inntrykk
Lege: Ole Einar Møster SkrevetOpplever at jeg blir tatt på alvor og fulgt opp. Alltid litt ekstra venting, men når man først kommer inn på kontoret jages man ikke ut før man er ferdig. Bruker god tid på å sette seg inn i problemstillinger, stort sett alltid en løsning.
Varm, trygg og kunnskapsrik
Lege: Julia Sannæs Guren SkrevetJeg anbefaler Julia på det sterkeste til alle som ønsker seg en fastlege som forstår, gir veiledning, tar vare på deg når du ikke klarer det selv. Hun er varm, viser at hun virkelig bryr seg, og møter deg med respekt og forståelse. Virkelig til å anbefale.
Verdens beste lege!
Lege: Julia Sannæs Guren SkrevetIngen er så god som Julia! Jeg kan ikke utsette noe på denne unike damen, anbefales med 100% sikkerhet!