Legegruppen Arendal

Kontakt

Telefonnummer37 00 34 0037 00 34 ...
Havnegaten 1 4836 Arendal
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(62)
62 vurderinger
Tilgjengelighet
(45)
45 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(49)
49 vurderinger
Service
(40)
40 vurderinger

Siste vurderinger av Legegruppen Arendal

Meget fornøyd

Lege: Tone Haaversen-Westhassel Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er veldig fornøyd med å få Tone som min fastlege nå som jeg flyttet hit til Arendal. Synes hun er kjempeflink og jeg føler at hun virkelig bryr seg.

Fantastisk!

Lege: Ole Einar Møster Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er den beste legen jeg noen sinne har hatt. Han er lyttende og forståelsesfull. Ringer alltid opp og følger meg opp.
Anbefales!!

Lite serviceinnstilt men dyktig

Lege: Marte Jomaas Svendsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det var første møte med denne legen: Legen startet med å ikke initiere til å hilse, så det var en dårlig start, men det kan godt være at det var jeg som bare tolket det slik ettersom jeg var veldig rask til å prøve å hilse med en gang for å forsøke å starte med en god tone. Videre sa hun at hun så på datamaskinen at jeg allerede hadde vært hos hennes kolleger, og til det svarte jeg "ja jeg leter etter den perfekte lege" med et smil (dette var jo en spøk fra min side som kom automatisk til hennes kommentar). Dette så ut til å kunne sammenlignes med å banne i kirken. Hun svarte ikke på det, smilte ikke av det og begynte bare å skrive på datamaskinen etter å ha stirret på meg i store øyne i stillhet. Det var et veldig kaldt møte, og jeg merket allerede der og da at vi virkelig ikke hadde noen god kjemi. Resten av legetimen ble veldig anspent ettersom det hadde vært en uheldig start. Hun pratet rolig og holdt øyekontakt, som var bra, men det virket ikke som om hun mente det som ble sagt av "hele sitt hjerte". Det er noe som jeg leter etter i en lege.

Hun virket faglig flink, og jeg tviler ikke på at de svarene hun kom med var ting som stemmer, det var bare veldig synd at det var en så dårlig tone gjennom absolutt hele besøket.

Dessuten virket det som om hun ville jeg skulle videre rett etter å ha fått svar på de tingene som jeg hadde ringt på legekontoret for å få svar på, men jeg er jo klar over at jeg har 15 min totalt til rådighet. Jeg spurte dermed om jeg ikke hadde 15 min som jeg kunne bruke til å spørre totalt til spørsmål osv, og da ble det nok et kaldt svar.

Jeg bytter lege.

Gir gode råd

Lege: Marte Jomaas Svendsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lytter og gir gode råd på det jeg forteller/spør om. Virker trygg og kunnskapsrik. Tar meg på alvor.

Kunnskapsrik men dårlig tid

Lege: Magnus Bakke Archer Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde fått en faktura fra Archer som jeg ikke var klar over at jeg hadde kostet på meg, sa ifra om at jeg syntes dette var dumt, og det endte med at han var nådig.
Dette setter jeg utrolig pris på, og retter dermed på min tidligere omtale.

Han er en mann som er dyktig og effektiv, men litt for effektiv under dårlig tid. Man må kjempe litt for å få inn tilleggsspørsmål. Dette er noe som derimot er lett å forstå ettersom de ofte går på overtid på legekontoret.

PS: i tillegg ble det ikke ettersendt resultater fra prøvene som ble tatt, så det ble litt styr med legekontoret for å få tak i hva resultatene var og hva de betydde, ettersom de som satt i skranken ikke visste hva de forskjellige kodene på arket sto for. Endte opp med å måtte google resultatet selv...