Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsgata Legesenter AS
Helt ok
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetHar hatt henne som fastlege i mange år nå, hun er ok på konkrete ting som en senebetennelse eller halsvondt! Men hadde jeg slitt med psyken tror jeg ikke hun hadde vært rette person! De siste gangene jeg har vært hos henne så peiler hun alltid samtalen inn på overvekt og at man må komme seg i form! Det har hun nok rett i, men jeg forventer hjelp for det jeg spør om! Står på venteliste hos hun som har vært vikaren hennes et par ganger, og håper snart det er min tur!
Fantastisk!
Lege: Therese Vatndal SkrevetEn lege som gjør det hun kan for pasienten. Hun oppleves genuint interessert, og tar seg tid til å lytte og gir gode råd. Hun er punktlig og tilgjengelig. Veldig fornøyd!
Fantastisk lege
Lege: Ilan Elanzen SkrevetElam Ilanzen er en forståsfull og ikke minst meget faglig dyktig lege. Han lytter godt etter og tar alt det du sier i godt ettertraktning. Han er flink til å ta deg på alvor og mann kan snakke åpent til han om alt mulig.
Jeg setter stor pris på Elam og anbefaler han med et godt hjerte til flere som trenger en kjempe grei og flink fastlege.
Dyktig og imøtekommende
Lege: Therese Vatndal SkrevetDr.Vatndal er en særdeles dyktig lege som ser pasienten, som lytter og som gjør det hun kan for å hjelpe til.
Fornøyd med ny fastlege
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetHar hatt en avtale med henne etter st hun ble min nye fastlege. Måtte vente litt, men opplevde henne som veldig tilstede under avtalen. Behagelig og ryddig, inngav tilli og virket grundig og jeg er så langt svært fornøyd.