Oslo City Legesenter AS

| I dag 30. okt | I morgen 31. okt | Lør 1. nov | > | |
|---|---|---|---|---|

| I dag 30. okt | I morgen 31. okt | Lør 1. nov | > | |
|---|---|---|---|---|

Veldig imøtekommende og lyttende gynekolog, forklarer alt han gjør, diskre, får deg til å slappe helt av. En kjempegod opplevelse!
Vil anbefale ham til alle.
Har benyttet Linda i flere år som gynekolog. Er såpass fornøyd at jeg ikke bruker henvisninger fra lege, men foretrekker å dra rett til Linda for enten rutinesjekk eller dersom det skulle være noe.
Hun er fantastisk dyktig og oppdatert på forskning og kvinnehelse. I tillegg er hun veldig trygg, genuin og profesjonell.
Jeg stoler på hennes vurderinger og hun gir alltid god behandling og oppfølgning etter. Dette er en lege det er lett å ha tillit til, man blir møtt av en trygg og omsorgsfull person. I tillegg er hun veldig flink til å forklare alt som må forklares grundig.
Absolutt verdt hver eneste krone.
Oppsummert: helt fantastisk
Trygg, kunnskapsrik og varm gynekolog. Føler meg sett, hørt og ivaretatt. Tar deg på alvor. Tar seg god tid og gir en følelse av å være at jeg er i fokus. Anbefaler på det sterkeste!
Hyggelig og dyktig lege. Han lytter og forklarer på en forståelig måte. En fantastisk lege som virkelig kan anbefales.
Jeg har bare positive ting å si om Aage. Han var meget profesjonell og hadde en unik evne til å skape trygghet. Selv om besøket hadde relativt kort varighet, har jeg aldri følt meg så godt ivaretatt som hos han. Her følte jeg meg virkelig sett. Jeg er veldig fornøyd, og anbefaler Aage på det varmeste!