Oslo City Legesenter AS

Bestill time
I dag 29. aug | I morgen 30. aug | Søn 31. aug | Man 1. sep | Tir 2. sep | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
Hele opplevelsen var utrolig positiv! En utrolig dyktig og fantastisk lege som lytter, ser deg og forklarer grundig når du spør om noe. Bruker god tid og man føler seg verdsatt som pasient. Jeg har alltid slitt med legeskrekk, noe denne legen tok på høyst alvor og brukte tid på å få meg trygg. Setter utrolig stor pris på alt han har hjulpet meg med og kommer alltid tilbake!
Anbefales på det sterkeste!!
Dr Mantaka stilte godt forberedt på min historikk og kastet ikke bort tid på datamaskinen men lyttet, undersøkte grundig og ga gode råd for veien videre. Veldig effektiv men med fokus på å gi meg best mulig undersøkelse. Kan varmt anbefales!
Jeg har vært pasient hos Tony Hu i en lengre periode, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har følt meg bedre ivaretatt i en helsesituasjon. Han kombinerer høy faglig kompetanse med ekte interesse for pasienten som menneske.
Han ser hele meg – ikke bare symptomer, men sammenhengen mellom fysisk og psykisk helse. Han lytter, er grundig i sine vurderinger, og formidler alltid med ro, tydelighet og respekt.
Det som virkelig skiller ham ut, er evnen til å skape trygghet. Jeg opplever alltid å bli møtt med varme, seriøsitet og respekt for min tid og mine bekymringer. Det er en sjelden kvalitet i dagens helsevesen.
Anbefales på det sterkeste til alle som ønsker en fastlege som både er dyktig, empatisk og oppriktig engasjert i pasientens helse.
Jeg har brukt Linda som gynekolog i noen år.Hun er effektiv,profesjonell, og det føles trygt å være i hennes hender.
Meget fornøyd! En veldig effektiv og flink lege. Det var ikke vanskelig å finne det legesenteret. Anbefales!