Oslo City Legesenter AS

Bestill time
I dag 17. mai | I morgen 18. mai | Man 19. mai | Tir 20. mai | Ons 21. mai | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
Jeg har fått masse hjelp av denne legen og han er veldig snill og hjelpsom. Veldig trygg å gå til og er veldig forståelsesfull. [Navn fjernet av moderator]
Var hos Linda Johansen (gynekolog) og har aldri noen gang hatt en så rask og "behagelig" undersøkelse noen gang. Hun skjønte ting uten at jeg trengte å si noe nesten. Etter utallige forskjellige gynekologer som sjeldent har vært til hjelp har jeg endelig funnet det som må være den beste i hele Oslo. Anbefales sterkt!
Veldig hyggelig lege som lytter og tar små og store bekymringer på alvor. Hjelpsom og lett tilgjengelig. Anbefales :)
Linda er rå! Hun tar seg god tid, stiller spørsmål og lytter. Beste gynekologen! Gikk til hun første gang i 2015 da jeg var gravid, og har fortsatt å bruke hun siden!
Ble tatt imot godt av en oppmerksom og behandling lege. Var hos Aage for andre gang for tidlig ultralyd. Anbefales!