Konsultasjon hos en allmennlege for alle typer problemstillinger. Tjenesten er uavhengig av fastlegeordningen og tilgjengelig for alle. Maksimum kr 290 i tillegg totalt for alle typer prøver, resepter, henvisninger, ultralyd og sykmelding.
Førstegangskonsultasjon hos spesialist i hudsykdommer.
Innebærer vurdering av hudtilstand og type behandling. Ved vurderingen vil du få forespeilet valg av behandling, pris og ved behov for videre oppfølging av tilstanden din vil du få tilbudt en ny time/ kontrolltime. Tillegg for enkelte behandlinger, se egen prisliste.
Jeg har gått gjennom utrolig mange leger, privat og ikke privat, i flerre år og har aldri følt meg så trygg og forstått som eg har med Aage Huseby. Anbefaler veldig høyt.
Besøk ifm reisevaksiner til Asia. Utrolig dyktig og hyggelig lege, jeg ble godt tatt i mot, fikk masse nyttig informasjon, ble tatt vare på gjennom hele prosessen. Sånn skulle alle leger/ klinikker vært! Anbefales på det sterkeste.
Beste gynekologen Aage Huseby. Han lytter og er helt enestående! Anbefales på det varmeste<3 Han har hjulpet meg med problematikk med mellomblødninger. Store mensblødninger og nå overgangsalder! Datteren min er også blitt hans pasient!