Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vøyenenga Legekontor
Flinke leger - minus for sentralborddame
Lege: Kristin Hexeberg Dysvik SkrevetAlle tre legene jeg har vært hos selv, eller med mine barn på Vøyenenga legesenter er dyktige, hyggelige og hjelpsomme.
Har hatt fastlege her i 15 år.
Derimot kan det være vanskelig å komme gjennom på telefon, og telefontidene er ganske begrenset.
Har ved et par anledninger opplevd en lite hyggelig service på telefon. Ved konstruktive tilbakemeldinger, er det mangel på ydmykhet. Det er spesielt en person på telefon som opptrer uprofesjonelt og har "kort lunte".
Urimelig bra lege bryr seg om deg ++
Lege: Kristin Hexeberg Dysvik SkrevetUrimelig bra lege bryr seg om deg og dine interesser følger opp og gjør det hun skal å sier veldig flink og ekte lege
Veldig bra
Lege: Bhaumik Thakkar SkrevetEr mer fornøyd med Thakkar enn jeg var med Buanes. Han har mer tid, går dypere inn i problemer og tar tak i ting og følger opp.
Beste legen!
Lege: Kjersti Skjønhaug Vågsdal SkrevetHar bare fine ting å si om Kjersti Vågsdal, hun er en god lytter og har alltid hjulpet meg når det trengs. Anbefaler henne !
Vanskelig å prate med
Lege: Kristin Hexeberg Dysvik SkrevetNølende med å henvise til spesialist, selv om jeg ikke blir bedre hos henne. Vanskelig å ta opp ting man vil prate om.