Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Opus Legesenter AS
Svært skuffende
Lege: Bjørg Marie Vabø Sætermo SkrevetJeg hadde fastlegen min i mange år og var egentlig aldri interessert i å bytte, men etter å ha hatt Bjørg Marie som vikar føler jeg dessverre at jeg må finne en annen lege.
Jeg opplevde henne som veldig avvisende, stresset og lite interessert i å høre på hva som faktisk var problemet. Timene føltes ofte raske og ubehagelige, og man satt igjen med følelsen av å ikke bli tatt på alvor. Det virket som om konklusjonen var bestemt før man i det hele tatt fikk forklart situasjonen sin.
Jeg savnet empati, tid og interesse for pasienten som menneske. Jeg opplevde også at det var vanskelig å få videre henvisning eller nødvendig oppfølging, og at rådene ofte bare var Paracet og trening uansett problemstilling.
Jeg har ordnet slik at barnet mitt har nå byttet legekontor. Håper virkelig å finne en lege som tar seg bedre tid og får pasienter til å føle seg trygge og hørt. Stor SAVN etter [navn fjernet av moderator]
Kunnskapsrik og trygg
Lege: Asbjørn Haugen Hiim SkrevetVeldig flink lege som har tid og forklarer godt. Har han ikke som fastlege selv, men barnet mitt har vært hos han er par ganger. Han er imøtekommende og lyttende, flink å forklare ting til både voksne og barn. Hadde jeg ikke vært så fornøyd med han jeg har i dag, hadde jeg byttet til Asbjørn.
Veldig fornøyd
Lege: Sverre Thomas Abercrombie SkrevetJeg opplevde legen som svært kunnskapsrik og var veldig imøtekommende og hyggelig. Anbefaler på det sterkeste.
Intet mindre enn fantastisk!
Lege: Kristine Heimvik Gundersen SkrevetEtter utallige legevaktsbesøk siste 4 ukene møtte jeg denne fantastiske legen der! Fikk utmerket hjelp, medisiner og prøver som sendes til dyrking. Empatisk, trygg og dyktig. Jeg sa det rett ut "du var en drøm å komme til".
Herlig fastlege
Lege: Bjørg Marie Vabø Sætermo SkrevetVeldig fornøyd med Bjørg som fastlege! Blir alltid møtt på en forståelsesfull måte og ivaretatt. Anbefales varmt!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?