Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Opus Legesenter AS
En riktig lege
Lege: Sverre Thomas Abercrombie SkrevetSverre er lege til min mor. Han selv tok kontakt med meg , lurade på hvordan min mor har det, hva kan han hjelpe til og mye mer. Endelig noen som bryr seg! Tusen takk Sverre!
Fantastisk god lege!!
Lege: Kirsti Stråtveit Bolsøy SkrevetHun er den mest fantastiske legen jeg noen gang har vært hos! Hun virker oppriktig interessert og tar deg på alvor. Hun er veldig flink til å forklare og ønsker virkelig at du skal forstå det du lurer på.
Anbefales på det varmeste!!
Beste legen
Lege: Kristine Heimvik Gundersen SkrevetVeldig dyktig og imøtekommende.
Kristina ser i roten av problemet, forklarer og rådfører på en måte som skaper tillit. Hun er heller ikke redd for å rådføre seg med kollegaer når hun er i tvil. Engasjert og alltid i godt humør.
Anbefaler henne på det varmeste!
Veldig hjelpsom og flink. Ikke redd for å henvise til andre.
Lege: Sverre Thomas Abercrombie SkrevetMin datter ble syk da vi var på utenlandsferie. Jeg fikk mye støtte og hjelp, og han ringte meg opp så sent som 21.00 for å høre hvordan det gikk.
Dette er mye mer enn jeg hadde forventet!
Engageret, imødekommende og professionel.
Lege: Sverre Thomas Abercrombie SkrevetHan er en utrolig faglig dygtig fastlæge som jeg trygt kan anbefale.
Thomas er meget venlig og har en yderst behagelig personlighed, han formår via sin professionnelle kompetance og dygtighed at være 100 % procent engageret i den enkelte patient samtidig formår han at drage sin beslutninger på grundlag af dette. Giver kun Thomas positive anbefalinger fra en utrolig tilfreds bruger.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?